Boxspring 200x220

Bent u toe aan een boxspring die u een prettig comfort geeft en u volop de ruimte geeft als u erin ligt? Dan is een boxspring in de afmeting van 200 x 220 cm bij Slaapkamerweb een goede keuze! Wij bieden in deze afmeting een heel aantal boxsprings van hoge kwaliteit met volop keuzemogelijkheden in het opzicht van comfort en uitstraling. Want een boxspring moet u ook ook qua uitvoering passen. 

Niet alleen voor grotere mensen is een boxspring van 200 x 220 cm een optie, want als u graag alle ruimte in bed heeft, dan zal deze zal afmeting het comfort doen toenemen. Of u er nu alleen, met z’n tweeën, of zo af en toe met uw kroost in ligt, als uw slaapkamer deze afmeting van het bed toelaat, is deze afmeting een verrijking van uw rust en slaapcomfort. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij leveren en monteren uw boxspring gratis, daarmee willen we u ontlasten en u een complete service bieden waarin wij geloven. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen na montage alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. Op deze manier kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe boxspring en vertrouwen we erop dat u nog een lange tijd plezier zult beleven van de boxspring door de zorgvuldige montage!

Bij deze afmeting is het wel van belang dat als het meubel bij u via de trap naar een etage moet worden gebracht, dat het ook door het trapgat past. De boxspring wordt geleverd in losse elementen, waar met name het hoofdbord vaak het grootste onderdeel van is. Bent u daar niet zeker van en wil u daar meer informatie over, bijvoorbeeld exact weten wat de afmetingen van dit onderdeel is en staat dit niet bij de productomschrijving? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Aanbod boxsprings

Stel uw boxspring van 200 x 220 cm zelf samen 

Het comfort van de boxspring komt tot stand door de combinatie van de boxen, de matrassen en de topmatras. De boxen kunnen soms ook elektrisch verstelbaar worden uitgevoerd, als u dit handig en prettig vindt. De matrassen bepalen de stevigheid van de boxspring. Het topmatras op zijn beurt, geeft u het comfort wat u wenst en hierin heeft u een ruime keuze. De boxen en matrassen bestaan bij een 2-persoons maat altijd uit 2 elementen, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn. U kunt desgewenst en als de mogelijkheid er is, ook voor 2 verschillende matrassen kiezen, die verschillen in stevigheid, als uw partner bijvoorbeeld graag harder of zachter ligt dan u. De topper echter bestaat wel over de 2-persoonsmaat, zodat u geen naad zal voelen. 

Uw mooie boxspring in de juiste uitvoering

Als u de juiste afmetingen heeft gekozen heeft u ook opties om uit te kiezen voor het juiste comfort. Niet onbelangrijk vinden wij, want wat is een mooie boxspring zonder dat deze prettig ligt? Vervolgens heeft u volop opties voor de uitstraling. Aan de basis van de boxspring bijvoorbeeld staan natuurlijk de poten, waarbij u bij de verschillende typen boxsprings vaak uit meerdere opties kunt kiezen. Dit geldt hetzelfde voor de stoffering. Naast de verschillende type stoffen, zoals bijvoorbeeld fijn- en grofgeweven stoffen, heeft u vaak ook de keuze om te kiezen voor (kunst)leer. Al deze keuzemogelijkheden maken dat u uw ideale boxspring kunt kiezen!

De levertijd van de 200 x 220 cm boxspring

De actuele levertijd kunt u altijd vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. De afmeting van 200 x 220 cm is afmeting die minder regulier is, dus zal in veel gevallen niet direct leverbaar zijn. Wil u precies weten welke modellen sneller leverbaar zijn in de afmeting van 200 x 220 cm? Neem dan gerust contact met ons op!

Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levertijd. Zodra wij weten wanneer wij uw boxspring kunnen uitleveren nemen we dan ook contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en montage, die bij ons beiden kosteloos zijn!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Reviews:

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken