boxspring 200x220
golf

Aanbod boxsprings

sort icon

Is een boxspring van 200 x 220 cm geschikt voor mij?

Niet alleen voor grotere mensen is een boxspring van 200 x 220 cm een optie, want als u graag alle ruimte in bed heeft, dan zal deze zal afmeting het comfort doen toenemen. Of u er nu alleen, met z’n tweeën, of zo af en toe met uw kroost in ligt, als uw slaapkamer deze afmeting van het bed toelaat, is deze afmeting een verrijking van uw rust en slaapcomfort. 

Stel uw boxspring van 200 x 220 cm zelf samen 

Het comfort van de boxspring komt tot stand door de combinatie van de boxen, de matrassen en de topmatras. De boxen kunnen soms ook elektrisch verstelbaar worden uitgevoerd, als u dit handig en prettig vindt. De matrassen bepalen de stevigheid van de boxspring. Het topmatras op zijn beurt, geeft u het comfort wat u wenst en hierin heeft u een ruime keuze. De boxen en matrassen bestaan bij een 2-persoons maat altijd uit 2 elementen, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn. U kunt desgewenst en als de mogelijkheid er is, ook voor 2 verschillende matrassen kiezen, die verschillen in stevigheid, als uw partner bijvoorbeeld graag harder of zachter ligt dan u. De topper echter bestaat wel over de 2-persoonsmaat, zodat u geen naad zal voelen. 

Uw mooie boxspring in de juiste uitvoering

Als u de juiste afmetingen heeft gekozen heeft u ook opties om uit te kiezen voor het juiste comfort. Niet onbelangrijk vinden wij, want wat is een mooie boxspring zonder dat deze prettig ligt? Vervolgens heeft u volop opties voor de uitstraling. Aan de basis van de boxspring bijvoorbeeld staan natuurlijk de poten, waarbij u bij de verschillende typen boxsprings vaak uit meerdere opties kunt kiezen. Dit geldt hetzelfde voor de stoffering. Naast de verschillende type stoffen, zoals bijvoorbeeld fijn- en grofgeweven stoffen, heeft u vaak ook de keuze om te kiezen voor (kunst)leer. Al deze keuzemogelijkheden maken dat u uw ideale boxspring kunt kiezen!

De levertijd van de 200 x 220 cm boxspring

De actuele levertijd kunt u altijd vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. De afmeting van 200 x 220 cm is afmeting die minder regulier is, dus zal in veel gevallen niet direct leverbaar zijn. Wil u precies weten welke modellen sneller leverbaar zijn in de afmeting van 200 x 220 cm? Neem dan gerust contact met ons op!

Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levertijd. Zodra wij weten wanneer wij uw boxspring kunnen uitleveren nemen we dan ook contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en montage, die bij ons beiden kosteloos zijn!

Bij deze afmeting is het wel van belang dat als het meubel bij u via de trap naar een etage moet worden gebracht, dat het ook door het trapgat past. De boxspring wordt geleverd in losse elementen, waar met name het hoofdbord vaak het grootste onderdeel van is. Bent u daar niet zeker van en wil u daar meer informatie over, bijvoorbeeld exact weten wat de afmetingen van dit onderdeel is en staat dit niet bij de productomschrijving? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.