Boxspring direct leverbaar

Slaapkamerweb biedt u naast comfortabele en kwalitatieve boxsprings met vele opties waaruit u kunt kiezen, ook op een snelle levering. Daarbij moet u denken aan een levertijd van een aantal dagen of weken, variërend van boxspring tot uitvoering. Sommige varianten hebben wij namelijk op voorraad, waarbij dit vermeld staat per product. Denk dan bijvoorbeeld aan de actie boxspring

Gratis geleverd en gemonteerd

Wij komen uw boxspring bij u afleveren én monteren. Hiervoor betaald u helemaal niets extra! Onze monteurs zetten de boxspring neer op de plek waar u het wenst.

De actuele levertijd kunt vinden onder de groene bestelknop, mocht u hier een meer exacte datum of meer duidelijkheid over neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.Aanbod boxsprings direct leverbaar:


Uw perfecte boxspring 

Uw perfecte boxspring heeft de uitstraling waar u van houdt en een comfort waarop u heerlijk kunt wegdromen. Bij beiden heeft u tal van opties, qua afmetingen lopen de opties uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Het hoofdbord is bijpassend bij het type boxspring en komt bij de afmeting op, houdt daar rekening mee. Het comfort haalt u uit de topmatras en de matrassen eronder kennen vaak verschillende hardheden waar u uit kunt kiezen en bepalen daarmee de hardheid van het geheel. De boxen daar weer onder maken het geheel af. Daarnaast kunt u ook een elektrisch verstelbare variant kiezen. Op de levering heeft u minder invloed, laat u dit dan ook aan onze monteurs over. 

Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken