Boxspring 180x200
golf

Productaanbod boxspring 180x200

sort icon

Is een boxspring van 180x200 cm voor u de juiste maat?

Een boxspring van 180x200 cm biedt voldoende ruimte voor twee personen en is even groot als twee naast elkaar geplaatste éénpersoonsbedden van 90x200. Voor twee personen is dit ruim. Is uw slaapkamer voldoende groot, dan is deze bedmaat erg comfortabel. Biedt uw slaapkamer minder ruimte, dan is ook een boxspring van 160x200 cm een zeer populaire maat voor tweepersoons boxsprings.

De juiste bedlengte is van groot belang voor uw nachtrust. De ideale lengte van uw nieuwe boxspring is circa 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Een extra lange boxspring is dus al vanaf circa 1,90 meter een goed idee. De meeste boxsprings in onze webshop zijn leverbaar in de lengtematen 200, 210 en 220 centimeter. Ook de langere Nederlander vindt in onze webshop dus een passend boxspring-bed!

Antislipmat voor uw boxspring

Door gebruik kan uw matras gaan schuiven. Om dit te voorkomen kunt een antislipmat aanschaffen. Deze antislip matrasonderlegger heeft een afmeting van 70 x 160 cm, waardoor hij niet zichtbaar onder uw matras ligt. Voor een eenpersoonsboxspring heeft u een mat nodig, voor tweepersonen twee matten.

Boxsprings proefliggen in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar onze boxsprings van 180x200 centimeter en wilt u ze graag eerst uitproberen voor u een nieuw bed bestelt? Kom dan proefliggen in onze showroom in Zutphen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.