boxspring 220 lang
golf

Aanbod boxsprings

sort icon

Stel uw boxspring van 220 cm lang zelf samen 

Het comfort van de boxspring komt tot stand door de combinatie van de boxen, de matrassen en de topmatras. De boxen kunnen soms ook elektrisch verstelbaar worden uitgevoerd, als u dit handig en prettig vindt. De matrassen bepalen de stevigheid van de boxspring. Het topmatras op zijn beurt, geeft u het comfort wat u wenst en hierin heeft u een ruime keuze. De boxen en matrassen bestaan bij een 2-persoons maat altijd uit 2 elementen, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn. U kunt desgewenst en als de mogelijkheid er is, ook voor 2 verschillende matrassen kiezen, die verschillen in stevigheid, als uw partner bijvoorbeeld graag harder of zachter ligt dan u. De topper echter bestaat wel over de 2-persoonsmaat, zodat u geen naad zal voelen. 

Uw boxspring van 220 lang in de juiste uitvoering

Onze collectie boxsprings bestaat uit elektrisch verstelbare boxsprings en de vlakke varianten. Beide varianten hebben allemaal hun eigen design, wat u goed kunt herkennen aan het hoofdbord, die bij elk type uniek is. Heeft u een type gevonden, waarbij ook het hoofdbord u aanspreekt? Dan heeft u nog tal van opties om uw boxspring helemaal eigen te maken. Dit begint met de maat, waarbij de 220 cm lengtemaat bij veel boxsprings tot de mogelijkheden behoort. Kies vervolgens een passende breedtemaat en hou daarbij de ruimte die u heeft in de slaapkamer in uw achterhoofd en kies, aangezien onze boxsprings een lange tijd mee zullen gaan, ook de juiste maat met het oog op de toekomst. Het is wellicht goed om te weten dat de diepte van het hoofdbord nog bovenop de lengte maat komt. 

Vervolgens kiest u voor opties die zorgen voor een passende uitstraling. Vaak heeft u volop keuze in type poten en en voor de stoffering, meestal kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten en (kunst)leder. Ook in comfort van de matras(sen) en topmatras heeft u vaak zelf de vrije hand!

De levertijd van de 220 cm lange boxspring

De actuele levertijd kunt u altijd vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. De lengte van 220 cm is afmeting die minder regulier is, dus zal in veel gevallen niet direct leverbaar zijn. Wil u precies weten welke modellen sneller leverbaar zijn in de afmeting van 220 cm lang en de breedte die u wenst? Neem dan gerust contact met ons op!

Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levertijd. Zodra wij weten wanneer wij uw boxspring kunnen uitleveren nemen we dan ook contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en montage, die bij ons beiden kosteloos zijn!

220 cm lange boxspring online bestellen

Moet uw boxspring van 220 cm lang bij u via de trap naar de slaapkamer op een etage? Denk dan even goed na of de boxspring door het trappengat naar boven kan. Een 2-persoons boxspring bestaat uit 2 boxen die los van elkaar naar boven moeten. Het onderdeel wat vaak de grootste afmeting heeft is het hoofdbord. Bent u niet zeker van of uw gekozen boxspring bij u naar boven kan? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u voorzien van de juiste informatie als u twijfelt of vragen heeft. 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.