Goede boxspring

Wil u er zeker van zijn dat u bij de aanschaf van uw nieuwe boxspring er ook een tijd mee vooruit kan? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Als online slaapkamerspecialist hebben wij de mooiste boxsprings voor u geselecteerd en bovendien helpen wij u graag op weg bij het vinden van jouw ideale slaapcomfort! 

Het perfecte comfort voor u

Een boxspring bestaat kort samengevat uit drie verschillende lagen die samen het comfort maken. Omdat het ideale comfort nogal persoonlijk is, heeft u bij ons in de meeste gevallen de mogelijkheid om deze drie lagen zelf samen te stellen. Zo creeert u altijd het ideale comfort voor u en eventueel uw partner. 

De matrassen zorgen voor de juiste stevigheid en bestaan, net als de boxen daar onder, uit 2 elementen. Dit maakt dat u voor een andere stevigheid kunt kiezen dan uw partner, als deze bijvoorbeeld een minder hard ligcomfort prefereert. De topmatras echter bestaat uit één geheel en daardoor merkt u ook niets van de naad tussen de matrassen daaronder. U heeft zelf de keuze om de geschikte topmatras te selecteren tussen de verschillende topmatrassen in ons assortiment, zodat u precies het comfort in huis haalt waarop u heerlijk kunt wegdromen. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Onze service stopt niet na de bestelling, wij leveren en monteren uw boxspring namelijk gratis bij u thuis en u mocht u vragen hebben voor of zelfs na de levering dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.  

Wij ontnemen u graag het gedoe van de montage en het bij u thuis en op de slaapkamer krijgen van dit meubel. Moet de boxspring op een etage komen te staan, let er dan op dat het hoofdbord, wat meestal het element is met de grootste afmeting, bij u door het trapgat past! Na de gratis montage nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer netjes mee en laten de ruimte netjes achter. Wij willen graag tevreden klanten en zo zorgen wij er tevens voor dat de boxspring ook goed afgesteld staat, zodat u er nog een hele tijd plezier aan kunt beleven. 

Aanbod boxsprings

Aanbod elektrisch verstelbare boxsprings

Een goede boxspring in de juiste uitvoering

Naast het ideale comfort is de uitstraling van de boxspring natuurlijk ook belangrijk. Daarom bestaat ons assortiment uit diverse boxspring met elk hun eigen design, die je goed herkend aan het hoofdbord. Voor de stoffering heeft u vaak veel opties, wat ook geldt voor de keuze van de poten. Qua afmetingen lopen de opties uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare variant. 

De levertijd van uw boxspring

De levertijd van de boxsprings variëren, dat ligt aan diverse factoren, zoals de bijvoorbeeld de uitvoering. Sommige varianten hebben wij op voorraad en kunnen daarom snel uitgeleverd worden. De Actie boxspring is bijvoorbeeld meestal snel leverbaar. 

De actuele levertijd kunt vinden onder de groene bestelknop, mocht u hier meer duidelijkheid in willen, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken