complete boxspring
golf

Aanbod boxsprings

sort icon

De juiste samenstelling van uw boxspring 

Qua afmetingen lopen de mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare variant voor extra comfort. 

Een boxspring bestaat uit 2 boxen, 2 matrassen en 1 topmatras die samen het comfort bepalen. Bij deze laatste 2 items heeft u bij onze boxsprings vaak de mogelijkheid om hierin uw ideale optie te kiezen. Doordat een 2-persoons boxspring bestaat uit 2 verschillende matrassen en u daar de stevigheid uit haalt, kunt u desgewenst een andere stevigheid kiezen dan uw partner. Over de topper moet u het samen wel eens worden en deze zorgt voor het extra laagje comfort die het geheel compleet maakt. Ook zorgt de topmatras ervoor dat u de naad van de 2 boxen en matrassen niet zult voelen. 

Daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor de uitvoering van dit meubel, want aan de basis zitten natuurlijk de poten en het hoofdbord moeten we natuurlijk niet vergeten, die bij elk type boxspring anders is. Ook de stoffering biedt bij de verschillende type boxsprings volop mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Daarmee maken wij mogelijk dat u op het gebied van de uitstraling en comfort uw ideale boxspring besteld! 

Complete boxspring online bestellen

Wat wel goed is om rekening mee te houden, is dat als de boxspring bij u via het trapgat naar boven moet, u ook zeker weet dat dit zal passen. De boxspring zal per onderdeel bij u naar boven moeten en met name het hoofdbord, met vaak de grootste afmetingen kan dan voor problemen zorgen. Heeft u hier vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

Actuele levertijden

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage. Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.