Complete boxspring

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een complete boxspring. Onze boxsprings zijn geselecteerd op kwaliteit en daarnaast heeft u volop keuze in de uitstraling van dit comfortabele meubel en tal van opties om het comfort helemaal af te stemmen naar uw wens! Als online slaapkamerspecialist doen wij er alles aan om naar uw boxspring ook de service zo compleet mogelijk te maken.

Gratis thuisgeleverd en gemonteerd

Uw boxspring is naar onze maatstaven pas compleet, als u er heerlijk in kunt slapen. Daarom nemen wij de zorg voor de levering en montage voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw complete boxspring gratis. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. 

Wat wel goed is om rekening mee te houden, is dat als de boxspring bij u via het trapgat naar boven moet, u ook zeker weet dat dit zal passen. De boxspring zal per onderdeel bij u naar boven moeten en met name het hoofdbord, met vaak de grootste afmetingen kan dan voor problemen zorgen. Heeft u hier vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage. Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings

De juiste samenstelling van uw boxspring 

Qua afmetingen lopen de mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare variant voor extra comfort. 

Een boxspring bestaat uit 2 boxen, 2 matrassen en 1 topmatras die samen het comfort bepalen. Bij deze laatste 2 items heeft u bij onze boxsprings vaak de mogelijkheid om hierin uw ideale optie te kiezen. Doordat een 2-persoons boxspring bestaat uit 2 verschillende matrassen en u daar de stevigheid uit haalt, kunt u desgewenst een andere stevigheid kiezen dan uw partner. Over de topper moet u het samen wel eens worden en deze zorgt voor het extra laagje comfort die het geheel compleet maakt. Ook zorgt de topmatras ervoor dat u de naad van de 2 boxen en matrassen niet zult voelen. 

Daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor de uitvoering van dit meubel, want aan de basis zitten natuurlijk de poten en het hoofdbord moeten we natuurlijk niet vergeten, die bij elk type boxspring anders is. Ook de stoffering biedt bij de verschillende type boxsprings volop mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Daarmee maken wij mogelijk dat u op het gebied van de uitstraling en comfort uw ideale boxspring besteld! 

Reviews:

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken