boxspring 160x220

Bij slaapkamerweb beschikken wij over een ruim assortiment boxsprings. Zo ook in de maat 160 cm x 220 cm. De breedtemaat van 160 cm is een mooie gemiddelde 2-persoonsmaat. Hiervoor zit nog de 140 cm breedte en de bredere maten zijn 180 cm en 200 cm. U kunt zich dan ook vast voorstellen dat 160 cm de meest populaire breedtemaat is. Het past vaak goed in de slaapkamer en je ligt met z’n twee ook weer niet zo ver uit elkaar, dat je elkaar moet zoeken. 

De lengtemaat van 220 is minder standaard, maar als u wat langere benen hebt, erg fijn! De meest gangbare lengtemaat is 200 cm, maar begint achterhaald te raken nu we steeds langer worden. Het is bij deze lengtemaat verstandig om even goed na te meten of deze lengte samen met de diepte van het hoofdbord in uw slaapkamer zal passen. De diepte van het hoofdbord zal meestal zo’n 10 cm tot 20 cm zijn, afhankelijk van het type boxspring. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd 

Wij bezorgen en monteren wij uw boxspring van 160 x 220 cm gratis bij u thuis op de plek waar u dat wenst. Wel zijn er een aantal uitzonderingen en is het goed om vooraf te bedenken, dat als de boxspring bij u via het trappengat naar boven moet, dit wel moet passen! Gelukkig wordt de boxspring als losse elementen bij u naar boven gebracht om vervolgens te worden gemonteerd en afgesteld. Het hoofdbord is hierbij vaak het element met een vlak met de grootste afmeting, naast de 220 cm lengtemaat van uw boxspring. Twijfelt u of de boxspring van uw wens bij u naar boven past, neem dan gerust contact met ons op!

De actuele levertijd van de boxspring, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we telefonisch een afspraak met u voor het montage moment.  

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings:


De boxspringset van 160 x 220 cm 

Als we over een boxspring spreken, dan hebben we het eigenlijk over een type bodem. In het geval van een boxspring is dit een houten of metalen frame waarbij thermisch geharde veren u het comfort bieden. Wij verkopen veelal een complete boxspringsets in de afmeting 160 x 220 cm met meegestoffeerde matrassen en een topmatras waarvan u zelf het type met bijpassend comfort bij uitkiest. Uiteraard horen daar ook nog poten bij en het hoofdbord niet te vergeten! Dit betekent dat als u een boxspringset bij ons besteld, u ook niet meer op zoek hoeft naar een matras of ombouw. U kunt na de levering en montage dan ook bijna direct gebruik maken van dit comfortabele slaapsysteem. Bijna, want vergeet het beddengoed niet! In de afmeting van 160 x 220 hebben wij mooie bijvoorbeeld hoeslakens voor topmatrassen, die goed passen en een tijd meegaan!

Volop keuze in de uitvoering van uw boxspring

Uw ideale boxspring heeft natuurlijk de kleur en de stof waar u heerlijk bij kunt wegdromen. Daarom kiest u zelf voor de uitvoering van de stoffering, dit kan bijvoorbeeld ook ook (kunst)leer zijn. Ook hebben de verschillende boxsoringsets, diverse soorten opties in poten. U herkent de verschillende boxsprings aan het design van de hoofdborden. Deze verschillen in voorkomen, er zijn veel varianten van royaal en luxe, tot subtiel.

Met uw benen een beetje omhoog, heeft u als u slaapt een betere bloedsomloop en met een zetje in de rug kunt gemakkelijk overeind komen. De elektrisch verstelbare boxspring kan dit u bieden en zal in flink in comfort tegemoed komen. Ook erg prettig als u vanuit bed een leuke serie of film wil kijken. Als uw partner liever plat ligt, is de boxspring afzonderlijk van elkaar te verstellen en maakt de topmatras met split (speciaal voor de elektrisch verstelbare boxsprings) u dit extra aangenaam. Wij hebben naast onze collectie vlakke boxsprings daarom een selectie gemaakt die te verstellen is in de maat 160 x 220 cm.  

Reviews:

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken