Elektrische boxspring

Op zoek naar een heerlijke elektrische boxspring om lekker in weg te dromen? Bij Slaapkamerweb kunt u uw ideale elektrisch verstelbare boxspring helemaal samenstellen. Onze elektrische boxsprings zijn zo in te stellen, dat u uw perfecte slaappositie kunt vinden. De elektrische boxsprings bestaan uit meerdere segmenten die los van elkaar zijn in te stellen. Tijdens het slapen ondersteunt de elektrische boxspring u op de juiste manier. Onze boxspring bedden staan garant voor een uitstekend ligcomfort, goede ventilatie en een lange levensduur. Al onze elektrische boxsprings worden geleverd met een fraai, bijpassend hoofdbord.

Productaanbod elektrische boxspring

Uw perfecte elektrische boxspring

U bepaalt de maat van uw elektrische boxspring. Wij bieden breedtematen tussen de 120 en 200 centimeter en lengtematen tussen de 200 en 220 cm. Naast de maat heeft u ook ruime keuze in de kleur van uw elektrisch verstelbare boxspring.  Ook de pootjes van de elektrische boxspring zijn naar wens aan te passen, waarbij u de keuze heeft in verschillende kleuren en materialen. Als finishing touch kunt u de ideale topper kiezen voor uw elektrische boxspring. Of u nu liever zacht of stevig ligt, onze toppers voldoen aan uw wensen!

Elektrische boxspring kopen

Wij komen uw elektrische boxspring bij u afleveren én monteren. Hiervoor betaalt u helemaal niks extra! Onze monteurs zetten de elektrische boxspring neer op de plek waar u het maar wenst. De levertijden van de elektrische boxspring vindt u bij het product zelf. Deze loopt uiteen van één tot acht weken. Of u nu uw droombed heeft gevonden of nog informatie nodig heeft, onze klantenservice helpt u graag verder of kom langs in onze showroom in Zutphen om uw ideale bed uit te proberen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken