Polyether matrassen

Een voordelig en comfortabel matras? Onze aantrekkelijk geprijsde polyether matrassen zijn verkrijgbaar in harde en zachte varianten en in verschillende maten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een matras? Neem dan gratis contact met ons op. Op basis van uw wensen weten we precies welk matras het beste bij u past voor een comfortabele nachtrust.

Wat is een polyether matras?

Zoekt u een goedkope matras die u een goed slaapcomfort biedt? Dan is een polyether matras een goede optie. 

Polyetherschuim is gunstig voor de portemonnee en geschikt voor slapers zonder bijzondere wensen. Deze matrassen worden bijvoorbeeld ook veel gebruikt als logeermatras of als matras voor kinderbedden. Een populair logeer- en speelmatras is bijvoorbeeld ook het betaalbare vouwmatras dat vanuit voorraad geleverd kan worden, gratis en binnen twee werkdagen. 

Afmeting matrassen

Breedtematen van onze polyether matrassen lopen vanaf 70 tot en met 200 cm en u kunt kiezen uit een lengte van 190, 200, 210 of 220 cm! Zo vindt u voor ieder bed een passend matras van polyetherschuim. 

Gratis verzending vanaf € 200

Koopt u bij ons online een polyether matras of bedbodem? Uw bestelling vanaf € 200,- wordt gratis thuisbezorgd. Wanneer u uw matras combineert met producten die dienen te worden gemonteerd, zoals een bed, dan verzorgen onze medewerkers bij een online besteding vanaf € 400,- gelijk een professionele montage!

De kwaliteit van schuimrubber matrassen

Polyetherschuim wordt ook wel eens aangeduid, simpelweg als schuimrubber matras. Het is het meest eenvoudige materiaal dat voor de vervaardiging van matrassen wordt gebruikt en heeft weinig speciale kenmerken. Het zijn betaalbare matrassen met een prima prijs-kwaliteitverhouding, maar wanneer u gaat voor een lange levensduur of wanneer u speciale fysieke klachten of voorkeuren heeft, kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een koudschuimmatras

Kijk ook eens naar: