Polyether matrassen

Zoekt u een goedkope matras die u een goed slaapcomfort biedt? Dan is een polyether matras een goede optie. Onze aantrekkelijk geprijsde polyether matrassen zijn verkrijgbaar in harde en zachte varianten en in verschillende maten. Breedtematen lopen vanaf 70 tot en met 200 centimeter en u kunt kiezen uit een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter! Zo vindt u voor ieder bed een passend matras van polyetherschuim. 

Polyetherschuim is gunstig voor de portemonnee en geschikt voor slapers zonder bijzondere wensen. Deze matrassen worden bijvoorbeeld ook veel gebruikt als logeermatras of als matras voor kinderbedden. Een populair logeer- en speelmatras is bijvoorbeeld ook het betaalbare vouwmatras dat vanuit voorraad geleverd kan worden, gratis en binnen twee werkdagen. 
 

Gratis verzending vanaf € 200

Koopt u bij ons online een polyether matras of bedbodem? Uw bestelling vanaf € 200,- wordt gratis thuisbezorgd. Wanneer u uw matras combineert met producten die dienen te worden gemonteerd, zoals een bed, dan verzorgen onze medewerkers bij een online besteding vanaf € 400,- gelijk een professionele montage!

 

Producten binnen Polyether matrassen

De kwaliteit van schuimrubber matrassen

Polyetherschuim wordt ook wel eens aangeduid simpelweg als schuimrubber matras. Het is het meest eenvoudige materiaal dat voor de vervaardiging van matrassen wordt gebruikt en heeft weinig speciale kenmerken. Het zijn betaalbare matrassen met een prima prijskwaliteitverhouding, maar wanneer u gaat voor een lange levensduur of wanneer u speciale fysieke klachten of voorkeuren heeft, kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een koudschuimmatras