Polyether matrassen

Zoekt u een goedkope matras die u een goed slaapcomfort biedt? Dan is een polyether matras een goede optie. Onze aantrekkelijk geprijsde polyether matrassen zijn verkrijgbaar in harde en zachte varianten en in verschillende maten. Breedtematen lopen vanaf 70 tot en met 200 centimeter en u kunt kiezen uit een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter! Zo vindt u voor ieder bed een passend matras van polyetherschuim. 

Polyetherschuim is gunstig voor de portemonnee en geschikt voor slapers zonder bijzondere wensen. Deze matrassen worden bijvoorbeeld ook veel gebruikt als logeermatras of als matras voor kinderbedden. Een populair logeer- en speelmatras is bijvoorbeeld ook het betaalbare vouwmatras dat vanuit voorraad geleverd kan worden, gratis en binnen twee werkdagen. 
 

Gratis verzending vanaf € 200

Koopt u bij ons online een polyether matras of bedbodem? Uw bestelling vanaf € 200,- wordt gratis thuisbezorgd. Wanneer u uw matras combineert met producten die dienen te worden gemonteerd, zoals een bed, dan verzorgen onze medewerkers bij een online besteding vanaf € 400,- gelijk een professionele montage!

 

Producten binnen Polyether matrassen

De kwaliteit van schuimrubber matrassen

Polyetherschuim wordt ook wel eens aangeduid simpelweg als schuimrubber matras. Het is het meest eenvoudige materiaal dat voor de vervaardiging van matrassen wordt gebruikt en heeft weinig speciale kenmerken. Het zijn betaalbare matrassen met een prima prijskwaliteitverhouding, maar wanneer u gaat voor een lange levensduur of wanneer u speciale fysieke klachten of voorkeuren heeft, kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een koudschuimmatras

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd welke ervaring onze klanten hebben met onze matrassen en services? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

Na 'n slopende matrassen/ledikantentocht, inclusief 'n proefmatras dat voor geen meter lag en peperdure aanraders door mijn ergotherapeut die ik 'testte' bij die grote meubelboulevards met immer grijnzende verkopers, kwam ik via google deze site tegen. Een 'klein' familiebedrijf. Ik waagde een vraag op de chatwindow en werd onmiddellijk terug gemaild door de heer Niek Demmers. Op grond van 'n (niet geringe) lijst met mijn mankementen stelde hij een totaal slaappakket samen, met een matras dat aanzienlijk goedkoper is dan de ergotherapeut voorstelde. Helaas geen mogelijkheid tot proefslapen. Maar uit de manier waarop wij contact hadden, sprak 'n enorme ervaring en expertise van de heer Demmers. Het was 'n gokje om hierop te bouwen en 'n bestelling te plaatsen. Mijn vertrouwen is allerminst beschaamd. Ik heb de nachten afgeteld totdat het prachtige ledikant hier (gratis!) werd geïnstalleerd. En meteen al op de eerste nacht voelde ik: dit matras koestert en ondersteunt me maximaal! Ik ben heel dankbaar dat ik de raad van de heer Demmers heb opgevolgd. Voor mij begint de nacht-victorie in Zutphen!!

Magda van Tilburg uit Amsterdam

Ik ben door Slaapkamerweb via de mail enorm geholpen bij de keuze van het matras. Sinds 2 weken slaap ik geweldig en heb in de ochtend moeite om op te staan, want ik wil gewoon niet uit het bed weg. Ik voel me beter uitgerust dan ooit.

Jenny uit 's-Gravendeel
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken