Zweefdeurkasten

Wilt u een zweefdeurkast kopen? Bij Slaapkamerweb vindt u diverse soorten zweefdeurkasten. In onze webshop heeft u keuze uit verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Bovendien bepaalt u zelf de indeling van uw nieuwe kledingkast met zweefdeur. U kunt nu direct aan de slag met het samenstellen van uw zweefdeurkast! Een kast met zweefdeur is geschikt voor elk soort slaapkamer. Makkelijk in gebruik en ruimtebesparend!

Uw zweefdeurkast zelf samenstellen

Hieronder ziet u ons aanbod zweefdeurkasten. Wanneer u een kast naar wens heeft gevonden, kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen en indelen. U bepaalt zelf de kleuren en materialen voor het exterieur van de kast, maar ook de indeling van uw nieuwe zweefdeurkast bepaalt u zelf. U kiest dan zelf waar de legplanken en roedes komen en daarnaast kunt u andere accessoires toevoegen, zoals een ladeblok, schoenenrek en pantalonhouder. Ook in kleuren en materialen is er volop keuze. Als u een zweefdeurkast bij ons bestelt, weet u zeker dat de kast met zweefdeuren helemaal aan uw wensen voldoet.

Gratis bezorging en montage op zweefdeurkasten

Bij een bestelling vanaf € 400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb.nl uw nieuwe kledingkast met zweefdeur helemaal gratis. Uw kast wordt door onze vakmensen professioneel bij u thuis opgebouwd. Dit scheelt u doorgaans flink wat werk en tijd, en verkleint de kans op eventuele beschadigingen bij de montage.

 

  Producten binnen Zweefdeurkasten

   

  Wat is het verschil tussen een zweefdeurkast en een schuifdeurkast?

  In onze webshop vindt u naast zweefdeurkasten ook kledingkasten met een schuifdeur. Schuifdeurkasten beschikken over deuren in de voorzijde van de kast, waar ze bij zweefdeur kledingkasten vóór de kast hangen. De meeste mensen vinden zweefdeurkasten mooier omdat deze iets strakker zijn, maar kledingkasten met zweefdeur zijn over het algemeen wel gevoeliger voor stof. Slaapkamerweb kiest voor zowel zweefdeurkasten als schuifdeurkasten voor een systeem waarbij de deuren worden opgehangen in de bovenrail. Waar een deursysteem met onderrail soms voor problemen zorgt zoals vastlopen, zorgen deuren in de bovenrail, zoals bij een zweefdeurkast voor jarenlang prettig gebruik.


  Ervaringen met zweefdeurkasten

  Bent u nieuwschierig naar de ervaringen die onze klanten hebben met onder andere het assortiment zweefdeurkasten van Slaapkamerweb.nl? Lees dan onze referenties. Een paar reacties van onze klanten:

  Vandaag is de royal zweefdeurkast geplaatst en ik moet zeggen dat de hele operatie iets meer dan een uur in beslag nam. De heren werkte zeer vakkundig en snel en het is een plaatje die precies past in mijn interieur. De vriendelijkheid en openheid in de communicatie was zeker opvallend. Ik wil en kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf je spullen te bestellen. Het is gaaf en ik ben zeer tevreden. Chapeau Slaapkamerweb. Klasse !!

  E.J.Vonk uit Amsterdam

  We hebben via slaapkamerweb.nl een 4-deurs draaideurkast van Royal Modern, 226cm hoog met twee spiegels gekocht. Altijd weer benieuwd hoe goed het loopt via het internet maar alle lof voor de mensen van slaapkamerweb.nl. Ze werken snel en accuraat. De kast ziet er mooi uit en we zijn erg tevreden. Absoluut een aanrader om hier te kopen.

  D. van Breda uit NIJKERK GLD
  » Lees alle reviews
  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken