Zweefdeurkasten

Zoekt u een mooie zweefdeurkast die past bij uw slaapkamer? Doordat de deuren voor de kast zweven, heeft dit type kast een strakke uitstraling. Stijlvol en praktisch. Door ons bij u thuis bezorgd én gemonteerd!


Filter  filter icon
sort icon

Uw zweefdeurkast zelf samenstellen

Wanneer u een kast naar wens heeft gevonden, kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen en indelen. U bepaalt zelf de kleuren en materialen voor het exterieur van de kast en ook de indeling van uw nieuwe zweefdeurkast bepaalt u zelf. U geeft aan waar de legplanken en roedes komen en u kunt accessoires toevoegen zoals een ladeblok, schoenenrek en pantalonhouder. Zo weet u zeker dat wanneer u een zweefdeurkast bij ons bestel, de kast met zweefdeuren helemaal aan uw wensen voldoet.

Gratis bezorging en montage op zweefdeurkasten 

Bij een bestelling vanaf 400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb.nl uw nieuwe kledingkast met zweefdeur helemaal gratis. Uw kast wordt door onze vakmensen professioneel bij u thuis opgebouwd. Dit scheelt u doorgaans flink wat werk en tijd en het verkleint de kans op eventuele beschadigingen bij de montage.

Veelgestelde vragen over zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten hebben deuren die voor kast zweven. Hierdoor krijgt de kledingkast een strakke en luxe uitstraling. De zweefdeurkasten zijn daarom praktisch en stijlvol. Ook zijn ze hierdoor zeer geschikt in kleinere slaapkamers.

In onze webshop vindt u naast zweefdeurkasten ook kledingkasten met een schuifdeur. Schuifdeurkasten beschikken over deuren in de voorzijde van de kast, waar ze bij zweefdeur kledingkasten vóór de kast hangen. De meeste mensen vinden zweefdeurkasten mooier omdat deze iets strakker zijn, maar kledingkasten met zweefdeur zijn over het algemeen wel gevoeliger voor stof. Slaapkamerweb kiest voor zowel zweefdeurkasten als schuifdeurkasten voor een systeem waarbij de deuren worden opgehangen in de bovenrail. Waar een deursysteem met onderrail soms voor problemen zorgt zoals vastlopen, zorgen deuren in de bovenrail, zoals bij een zweefdeurkast voor jarenlang prettig gebruik.

Kijk ook eens naar: