Synthetische dekbedden

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment aan synthetische dekbedden. Het grote voordeel van een synthetisch dekbed is dat u het dekbed zelf zonder problemen kunt wassen. Tevens droogt een synthetisch dekbed lekker snel. De hoogwaardige synthetische dekbedden van Slaapkamerweb blijven ook na meerdere wasbeurten mooi.

Waarom kiezen voor een synthetisch dekbed

De vulling van synthetische dekbedden is gemaakt van polyester, bijvoorbeeld microvezels. Dit materiaal is net als een donzen dekbed licht van gewicht en voelt zacht aan. Een synthetisch dekbed is goedkoper in aanschaf dan een donzen dekbed, maar gaat ook minder lang mee. Wij hebben verschillende soorten synthetische dekbedden in ons assortiment, hierbij kunt denken aan een 4-seizoenendekbed, een speciaal anti-allergisch dekbed, of enkel dekbed met synthetische vezels. 

Voordelen synthetisch dekbedden:

  • Anti allergisch
  • Wasbaar op 60 °C
  • Voordelig geprijsd
  • Heerlijk warm dekbed

Nadelen synthetische dekbedden:

  • Minder ventilerend dan katoen, dons of wol
  • Slechte vocht regulatie

Wanneer u veel transpireert in de nachten adviseren wij u geen synthetisch dekbed te kiezen, maar een katoenen, wollen of donzen dekbed. Een nadeel van een synthetisch dekbed is dat deze slecht vochtopnemend is.

Uw synthetische dekbed gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan dekbedden, kussens of beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Diverse soorten dekbedden

Naast synthetische dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor zomerdekbeddenwollen dekbeddendonzen dekbeddenkatoenen dekbedden en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Tip: lees ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?

Kijk ook eens naar: