Synthetische dekbedden

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment aan synthetische dekbedden. Een synthetisch dekbed is in ieder seizoen lekker warm en comfortabel. Het grote voordeel van een synthetisch dekbed is dat u het dekbed zelf zonder problemen kunt wassen. Tevens droogt een synthetisch dekbed snel. De hoogwaardige synthetische dekbedden van Slaapkamer web blijven ook na meerdere wasbeurten mooi.
 

Synthetisch 4 seizoenen anti-allergie dekbed

U vindt in onze collectie synthetische dekbedden 4 seizoenen dekbedden en enkele synthetische dekbedden. De verzending van uw synthetisch dekbed is gratis.

Vind hieronder het dekbed dat u zoekt!

Producten binnen Synthetische dekbedden


Nog meer voordelen van een synthetisch dekbed

De vulling van synthetische dekbedden is gemaakt van polyester, bijvoorbeeld microvezels. Dit materiaal is net als een donzen dekbed licht van gewicht en voelt zacht aan. Een synthetisch dekbed is goedkoper in aanschaf dan een donzen dekbed, maar gaat ook minder lang mee. Het nadeel aan een synthetisch dekbed ten opzichte van een donzen dekbed is dat een synthetisch dekbed minder goed vocht opneemt ten opzichten van een donzen dekbed.

U kiest voor een synthetisch dekbed, omdat:

  • Heerlijk warm dekbed
  • Zacht dekbed 
  • Goedkoop dekbed

Wanneer u veel transpireert in de nachten adviseren wij u geen synthetisch dekbed te kiezen, maar een katoenen of donzen dekbed. Een nadeel van een synthetisch dekbed is dat deze slecht vochtopnemend is. 


Diverse soorten dekbedden

Naast synthetische dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor een zomerdekbed, zijde zomerdekbed, katoenen dekbed, wollen dekbed, donzen dekbed en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Tip: lees ook ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?