Pocketvering matrassen

Een pocketveermatras is erg comfortabel en biedt goede ondersteuning voor het lichaam. Door de open structuur is de ventilatie en vochtregulatie van een pocketveringmatras ook erg goed. Selecteer het matras in de door u gewenste maat en uitvoering. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een matras? Neem dan gratis contact met ons op voor advies!

Waarom een pocketveermatras kopen?

Bij een pocketvering matras bestaat de kern van de matras uit metalen veren, verpakt in kleine 'pockets'. Vaak is de kern van de matras opgedeeld in comfortzones, elk met een andere hardheid. Hierdoor is een pocketvering matras erg comfortabel en biedt het een goede ondersteuning voor het lichaam. Door de open structuur is bovendien de ventilatie en vochtregulatie van een pocketveringmatras erg goed. Dat maakt deze matras ook erg geschikt voor mensen die het 's nachts snel te warm hebben. Slaapkamerweb biedt u hoogwaardige pocketveer matrassen in diverse maten en uitvoeringen. Vind hieronder de matras met pocketveren die u zoekt!

Gratis bezorging op pocketveer matrassen

Vanaf € 200,- bezorgt Slaapkamerweb uw pocketvering matras geheel gratis bij u thuis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Bestelt u een compleet bed? Dan kunt u erop rekenen dat onze kundige medewerkers gelijk een professionele montage voor u verzorgen!

Pocketvering matrassen in elke maat

Veel webshops leveren alleen de gangbare en meest voorkomende matrasmaten. Pocketvering matrassen worden veelal geleverd in de standaardmaten 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Slaapkamerweb vindt het belangrijk dat iedereen over een bed kan beschikken in de juiste maat en levert dus bedden, bedbodems én matrassen in elke denkbare lengte- en breedtemaat. U kunt dus ook voor een pocketveer matras van 190, 210 of 220 centimeter lang bij ons terecht. 

De ideale matrasmaat is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Voor iemand van ca. 1,90 meter is het dus al zinvol om te kiezen voor een bed van 210 cm in plaats van de standaardlengte van 200 cm. 

Kijk ook eens naar: