Pocketvering matrassen

Bij een pocketvering matras bestaat de kern van de matras uit metalen veren, verpakt in kleine 'pockets'. Vaak is de kern van de matras opgedeeld in comfortzones, elk met een andere hardheid. Hierdoor is een pocketvering matras erg comfortabel en biedt het een goede ondersteuning voor het lichaam. Door de open structuur is bovendien de ventilatie en vochtregulatie van een pocketveringmatras erg goed. Dat maakt deze matras ook erg geschikt voor mensen die het 's nachts snel te warm hebben. Slaapkamerweb biedt u hoogwaardige pocketveer matrassen in diverse maten en uitvoeringen. Vind hieronder de matras met pocketveren die u zoekt!

Regelmatig vindt u op onze website ook aantrekkelijke aanbiedingen voor pocketvering matrassen. Bekijk hieronder onze actuele aanbiedingen en prijzen.
 

Gratis bezorging op pocketveer matrassen

Vanaf € 200,- bezorgt Slaapkamerweb uw pocketvering matras geheel gratis bij u thuis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Bestelt u een compleet bed? Dan kunt u erop rekenen dat onze kundige medewerkers gelijk een professionele montage voor u verzorgen!

Producten binnen Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen in elke maat

Veel webshops leveren alleen de gangbare en meest voorkomende matrasmaten. Pocketvering matrassen worden veelal geleverd in de standaardmaten 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Slaapkamerweb vindt het belangrijk dat iedereen over een bed kan beschikken in de juiste maat en levert dus bedden, bedbodems én matrassen in elke denkbare lengte- en breedtemaat. U kunt dus ook voor een pocketveer matras van 190, 210 of 220 centimeter lang bij ons terecht. 

De ideale matrasmaat is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Voor iemand van ca. 1,90 meter is het dus al zinvol om te kiezen voor een bed van 210 cm in plaats van de standaardlengte van 200 cm. 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

Na 'n slopende matrassen/ledikantentocht, inclusief 'n proefmatras dat voor geen meter lag en peperdure aanraders door mijn ergotherapeut die ik 'testte' bij die grote meubelboulevards met immer grijnzende verkopers, kwam ik via google deze site tegen. Een 'klein' familiebedrijf. Ik waagde een vraag op de chatwindow en werd onmiddellijk terug gemaild door de heer Niek Demmers. Op grond van 'n (niet geringe) lijst met mijn mankementen stelde hij een totaal slaappakket samen, met een matras dat aanzienlijk goedkoper is dan de ergotherapeut voorstelde. Helaas geen mogelijkheid tot proefslapen. Maar uit de manier waarop wij contact hadden, sprak 'n enorme ervaring en expertise van de heer Demmers. Het was 'n gokje om hierop te bouwen en 'n bestelling te plaatsen. Mijn vertrouwen is allerminst beschaamd. Ik heb de nachten afgeteld totdat het prachtige ledikant hier (gratis!) werd geïnstalleerd. En meteen al op de eerste nacht voelde ik: dit matras koestert en ondersteunt me maximaal! Ik ben heel dankbaar dat ik de raad van de heer Demmers heb opgevolgd. Voor mij begint de nacht-victorie in Zutphen!!

Magda van Tilburg uit Amsterdam

Uitstekende service en email contact. Snelle en adequate reactie toen ik 1 week na de bestelling van een matras ontdekte dat ik een fout had gemaakt bij de opgegeven maat.

J. Bras uit Santpoort-Noord
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken