golf
Sorteren:

  Welk kussen moet u kiezen?

  Steeds meer mensen verdwaald in het ruime aanbod van verschillende aanbieders. Laat u hierin niet enkel leiden door wat er over deze kussens gezegd wordt. Natuurlijk hebben alle verschillende kussens hun eigen eigenschappen en kenmerken, maar is het veel belangrijker om allereerst te kijken naar uw eigen wensen en mogelijke klachten, om hier vervolgens een geschikt kussen bij te zoeken! Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische mederwerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een kussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

  Kom naar onze toonzaal

  Wil u kussens uit ons assortiment eerst uitproberen, alvorens u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige inforamtie voorzien en graag met u mee- kijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

  Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment 
  • Verschillende soorten kussens
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd* 

  * Snelle levering van uw kussen

  Onze kussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

  Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!

  Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!