Kussens

Alle onze kussens zijn getest op slaapcomfort. Kiest u voor een hoofdkussen van dons of veren, synthetische vezels of van wol. Of heeft u de voorkeur voor een neksteun kussens? Elk kussen heeft zijn eigen kenmerken. Welk type kussen zoekt u?

Filter  filter icon
sort icon

Kussens online bestellen bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb bestelt u comfortabele kussens voor elke situatie. Van hoofdkussen tot aan steunkussens. Bestellen gaat heel eenvoudig en snel. Wilt u liever eerst gratis advies óf heeft u vragen, neem dan gratis contact met ons op. We denken graag met u mee.

Welk kussen moet u kiezen?

Steeds meer mensen verdwaald in het ruime aanbod van verschillende aanbieders. Laat u hierin niet enkel leiden door wat er over deze kussens gezegd wordt. Natuurlijk hebben alle verschillende kussens hun eigen eigenschappen en kenmerken, maar is het veel belangrijker om allereerst te kijken naar uw eigen wensen en mogelijke klachten, om hier vervolgens een geschikt kussen bij te zoeken! Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische medewerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een kussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Kom naar onze toonzaal

Wilt u kussens uit ons assortiment eerst uitproberen, voordat u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige informatie voorzien en graag met u meekijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment 
  • Verschillende soorten kussens
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd* 

* Snelle levering van uw kussen

Onze kussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!

Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Kijk ook eens naar: