Orthopedisch kussen

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! U vindt bij ons een groot assortiment van verschillende materialen, merken en afmetingen. We hebben kussens van Visco traagschuim en van de merken Silvana en Dunlopillo.

De ViscoSlow support is gemaakt van traagschuim. Het kussen biedt goede ondersteuning voor uw nek en voelt warmer aan dan de latex varianten. Het is een ani-allergisch neksteunkussen.

De Super comfort is gemaakt van 100% natuurlatex. Door de ingebouwde nekondersteuning kunnen uw spieren optimaal ontspannen. Dit kussen is zowel voor de rug- als de zijslaper. 

De orthopedisch kussens van het merk Silvana zijn stevig met extra ondersteuning in de nek. Deze kussens zorgen dat uw ruggenwervel recht ligt en dat u ergonomisch verantwoord slaapt. De Silvana kussens zijn in verschillende maten en uitvoeringen te bestellen, zijn specifiek gemaakt voor mannen of vrouwen en worden altijd gratis bezorgd!

De Dunlopillo orthopedisch kussens zijn gemaakt van Tralalay latex. Dat is veerkrachtig materiaal dat goed ventileert, anti-allergisch is en zeer goed ondersteunt. Als u eens op een Dunlopillo heeft geslapen, wilt u niets anders meer!

 

Voor optimaal slaapcomfort bestelt u ook gelijk een orthopedisch matras. In onze webshop vindt je Nasa matrassen, koudschuim matrassen en traagschuim matrassen

Productaanbod orthopedisch kussen

Binnen 2 werkdagen bezorgd!

Alle orthopedisch kussens hebben wij op voorraad. Zodra u heeft besteld, heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Ook worden op dit moment alle kussens gratis bezorgd en betaalt u tijdelijk geen verzendkosten! Voor de Visco Slow variant betaalt u 85,-. Het super comfort kussen heeft u al voor 109,-. De kussens van Silvana bestelt u voor 99,- en die van Dunlopillo heeft u al vanaf 79,- in huis. Kies voor een orthopedisch kussen zodat u heerlijk en zonder klachten slaapt

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken