beddengoed online
golf

Aanbod van ons online beddengoed:

sort icon

Dekbedden uit ons online aanbod

Onze dekbedden zijn beschikbaar in diverse afmetingen, zodat uw ideale maat er altijd bij zit! Al onze dekbedden zijn te bestellen in de lengtematen van 200 cm tot 220 cm. In de breedte kunt u kiezen voor de 1 persoons maat van 140 cm, de twijfelaars maat van 200 cm, de 2 persoons maat 240 cm en de kingsize maat 260 cm. Bij de aanschaf van een dekbed is het belangrijk dat u de juiste variant kiest, die uiteraard matcht met uw persoonlijke voorkeuren. Wij hebben enkele, 4-seizoenen, wollen, donzen, synthetische en zomer dekbedden! Wil u meer weten over de verschillende dekbedden, lees dan deze blog, zodat u de juiste weloverwogen keuze kunt maken. 

Hoofdkussens voor een prettige ondersteuning

Een goed kussen, heeft voor iedereen andere kenmerken, daarom hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten kussen. Feit is wel dat het vaak onderschat wordt hoe belangrijk een goed kussen is. In ons assortiment vindt u kussen met verschillende soorten inhoud, denk dan bijvoorbeeld aan koel kapok, luchtig dons, of een wasbaar kussen met een synthetische vezel. Daarnaast hebben wij ook kussens met nekondersteuning. Binnen onze online collectie zit er altijd een hoofdkussen voor u bij. Bij ieder hoofdkussen staan de kenmerken uitgebreid beschreven zodat u precies weet wat u in huis haalt!

Divers assortiment bedtextiel 

Bedtextiel omvat binnen ons online assortiment hoeslakens, beschermende moltons en dekbedovertrekken. Onze hoeslakens, zijn verkrijgbaar voor normale matrassen en topmatrassen en verkrijgbaar in jersey katoen en katoen satijn. Onze moltons zijn er in verschillende hoogtes en ook voor topmatrassen, ook zijn er waterdichte moltons. De dekbedovertrekken uit ons online assortiment kennen een grote variatie in stofsoorten, bijvoorbeeld flanel, katoen, katoen satijn of microvezel. Ook qua uitstraling heeft u met ons brede assortiment volop keuze in kleurtinten en dessin, of u nou voor een effen overtrek gaat of met fotorealistische print. In ons assortiment zitten ook leuke kinderdekbedovertrekken voor uw kroost.

Persoonlijk advies bij het uitzoeken van beddengoed

Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw beddengoed uit onze winkel, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.