dekbed aanbieding
golf

Productaanbod dekbed aanbieding

sort icon

Verschillende materialen voor comfortabele nachtrust

Wist u dat wij gemiddeld een derde deel van ons leven slapen? U brengt dus nogal wat uren door in bed! Het is dan ook heel belangrijk om te zorgen voor een goed bed. Naast het bed, de bedbodem en het matras zijn het dekbed en hoofdkussen hier een belangrijk onderdeel van. De temperatuur en vochtregulatie worden voor een groot deel bepaald door het dekbed.

Warme of koele dekbedden 

Bent u iemand die ’s nachts veel transpireert? Dan is een katoenen dekbed een goede optie. Katoen reguleert het vocht prima en is wat koeler dan bijvoorbeeld dons of wol. Heeft u het juist snel koud? Dan kan een wollen dekbed voor u het meest prettig zijn. Wol heeft een hoge isolatiewaarde en houdt u lekker warm. In onze dekbed aanbiedingen vindt u de verschillende materialen terug.

Advies nodig?

Weet u niet precies welk dekbed u het beste kunt nemen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag op weg. Wist u dat wij ook een showroom hebben? Uiteraard bent u daar ook van harte welkom. We ontvangen u graag en de koffie staat klaar!

Op zoek naar meer aanbiedingen? Neem dan eens een kijkje in onze opruiming. Zo scoor je de laatste kansjes voor de allerscherpste prijs. Wees er snel bij, want Op = Op.