goed dekbed
golf

Productaanbod goed dekbed

Wat is een goed dekbed voor u?

Dekbedden zijn er in alle soorten en maten. Dat is maar goed ook want zo kiest u het dekbed wat perfect is voor u. We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt te bepalen welke dan het beste past bij u. Daarom zetten we de verschillende soorten even op een rijtje:

  • Synthetisch: dit dekbed heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en doet tegenwoordig niet meer onder voor natuurlijke materialen. Het materiaal kan op hoge temperaturen worden gewassen. Ideaal bij allergieën.
  • Dons: een donzen dekbed biedt een gevoel van luxe en het weegt bijna niks. Het heeft een hoge isolatiewaarde en goede vochtregulatie.
  • Wol: houdt u van een wat zwaarder dekbed? Dan is wol een uitkomst. In de winter is het heerlijk warm onder een wollen dekbed.
  • Katoen: wilt u graag een wat koeler dekbed? Dan is katoen een prima materiaal. Het heeft een vochtregulatie en ademt goed. Een katoenen dekbed is wasbaar op 60 graden.

Twijfelt u welk dekbed u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de live chat op de website of per e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bellen. We helpen u graag!

Wist u dat u bij Slaapkamerweb ook terecht kunt voor dekbedhoezenhoeslakenshoofdkussens en moltons? Kijk maar eens rond in onze webwinkel! Op zoek naar een voordelig dekbed? Kijk dan ook bij onze dekbed aanbiedingen!

Goed dekbed online bestellen

U kunt uw nieuwe dekbed binnen 2 dagen na bestelling bij u thuis verwachten. Uiteraard is de bezorging helemaal gratis! Zodra we uw bestelling verzenden ontvangt u een Track&Trace code zodat u in de gaten kunt wanneer u het pakketje precies kunt verwachten. 

We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe dekbed en wensen u heerlijke nachten toe!