dekbedhoes
golf

Productaanbod dekbedhoes

sort icon

Comfortabele dekbedhoezen voor een heerlijke nachtrust

In ons assortiment vindt u uitsluitend comfortabele dekbedovertrekken. Omdat het heel persoonlijk wat voor u comfortabel is bieden we dekbedhoezen in verschillende materialen aan. U kiest het dekbedovertrek van het materiaal dat u het fijnst vindt. Met het juiste beddengoed is een goede nachtrust gegarandeerd! De materialen waar u uit kunt kiezen:

  • Katoen: Een ademend materiaal wat fris en zacht op de huid aanvoelt. Het is makkelijk in onderhoud, en supersterk materiaal.
  • Katoen-satijn: Dit materiaal heeft alle positieve eigenschappen van katoen. Het is soepeler, gladder en zachter dan gewoon katoen. Door het licht glanzende effect heeft een dekbedhoes van katoen-satijn een luxe uitstraling.
  • 100 % Flanel: Heeft u het snel koud? Dan is flanel een goede optie. Dit materiaal houdt de warmte goed vast. Bovendien is het superzacht. Dat geeft een warm en comfortabel gevoel!
  • Microvezel: Dit is een synthetisch materiaal dat erg lijkt op katoen. Een groot voordeel van microvezel is dat de prijs wat lager is maar de eigenschappen van het materiaal prima zijn.
  • Twill-katoen: Dit katoen is op een andere manier geweven. Hierdoor voelt uw dekbedovertrek voller, dikker en zachter aan dan een overtrek van gewoon katoen. Een bijkomend voordeel is dat deze stof minder kreukt. Dat scheelt weer strijken!

Wist u dat u bij Slaapkamerweb ook terecht kunt voor een goed dekbed en bed kussens? Ook  hebben we regelmatig speciale dekbedovertrek- en dekbed aanbiedingen.