2 persoons dekbed
golf

Productaanbod 2 persoons dekbed

Welk type dekbed is voor mij geschikt?

Slaapkamerweb biedt u 2 persoons dekbedden met diverse soorten vullingen. Bij de keuze van het soort dekbed dat bij u past, is het belangrijk rekening houden met de gewenste warmteklasse van u en uw eventuele partner. Ook is het van belang om te weten of één van beide partner allergisch is. Afhankelijk hiervan heeft u de keuze uit 2 persoons dekbedden met de volgende vullingen:

  • Dons: een donzen dekbed heeft relatief weinig vulling en is daardoor licht. Een dekbed van dons biedt veel warmte door zijn hoge isolatiewaarde. De donzen 2-persoons dekbedden van Slaapkamerweb zijn goed geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie door hun goede klimatologische eigenschappen.
  • Wol: een wollen dekbed is wat zwaarder, maar heeft een fijne structuur door de speciaal gekaarde Nederlandse wol. In de winter is zo’n dekbed heerlijk warm en in de zomer juist aangenaam koel.
  • Katoen: een 2 persoons dekbed van katoen staat garant voor een goede vochtregulatie. Dit komt door de open structuur van het materiaal. Bovendien is een katoenen dekbed eenvoudig te onderhouden: u kunt het zelf wassen op 40 graden.
  • Synthetisch: synthetische dekbedden zijn ideaal voor allergische personen. Dankzij het synthetische materiaal maken huismijt, schimmels e.d. geen kans. Ook is een synthetisch 2 persoons dekbed wasbaar op 40 graden.

Ons aanbod 2 persoons dekbedden vindt u hieronder. Klik op een product om meer te lezen over de eigenschappen ervan.

Neksteunkussens, voor optimale ondersteuning tijdens het slapen

Maak uw slaapcomfort compleet met een ergonomisch neksteunkussen van Slaapkamerweb. Wij bieden u hoogwaardige neksteunkussens van het merk Silvana Support. Deze kussens zijn gemaakt van de beste materialen en bieden optimale steun tijdens het slapen. Dankzij hun anti-allergische eigenschappen zijn de SIlvana Support kussens ideaal geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Wilt u de neksteunkussens bekijken? Klik dan op de link hieronder.

» Bekijk de neksteunkussens