ganzendons dekbed 4 seizoenen
golf

Snelle bezorging van uw ganzendonzen dekbed

Al onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

*Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze ganzen donzen dekbedden

Omdat iedereen een verschillende maat dekbed zoekt, zijn onze dekbedden online beschikbaar in verschillende afmetingen. Het hangt in veel gevallen natuurlijk ook samen met wat voor een maat bed u heeft. Daarom hieronder een overzicht van de afmetingen van onze beschikbare donzen dekbedden. 

Beschikbare afmetingen:

140 x 200 of 220 cm
200 x 200 of 220 cm
240 x 200 of 220 cm 
260 x 200 of 220 cm

Persoonlijk advies voor uw 4 seizoenen dekbed ganzen dons

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Kom langs in onze toonzaal

Wil u graag de kwaliteit van onze dekbedden ervaren? U bent van harte welkom in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Onder het genot van een kop koffie kunt u eens rustig ons aanbod bekijken en te ervaren.