Groot dekbed

Bent u opzoek naar een groot dekbed? Waar u samen heerlijk onder kunt slapen of waar u juist zelf heerlijk royaal onder kunt slapen. Wij hebben dekbedden in verschillende afmetingen, of u nu gaat voor een 1-persoons, een twijfelaars maat, een tweepersoons maat, of een kingsize maat, ook wel Lits-jumeaux XL. Onze dekbedden zijn veelal beschikbaar met een extra lengte van 220 cm, zodat ook de langere mensen er baat bij hebben en het dekbed daardoor natuurlijk ook goed in te stoppen is. 

Onze hoogwaardige dekbedden zijn geselecteerd op kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Kiest u voor een 4 seizoenen dekbed of enkel dekbed en wordt het dan dons, wol, katoen of een dekbed met een synthetische vezel? Slaapkamerweb heeft al meer dan 35 jaar ervaring als slaapkamerspecialist en wij staan graag voor u klaar als u vragen of advies nodig heeft!  

Snelle bezorging van uw grote dekbed

Al onze dekbedden zijn bij ons meestal gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw luxe beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod warme dekbedden 

Verschillende afmetingen van onze dekbedden

Omdat het voor iedereen verschillend is wat een groot dekbed is, zijn ze er in verschillende maten. Het natuurlijk ook maar net wat voor een maat bed je hebt. Daarom hieronder een overzicht van de afmetingen van onze dekbedden. 

Beschikbare afmetingen:

140 x 200 of 220 cm

200 x 200 of 220 cm

240 x 200 of 220 cm 

260 x 200 of 220 cm

Persoonlijk advies voor uw warme dekbedden

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste dekbed voor u? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.