golf
Sorteren:

Uw kledingkast wordt GRATIS thuis bezorgd 

Gratis montage Uw nieuwe kledingkast wordt gratis thuis bezorgd én gemonteerd. Hierdoor weet u zeker dat er niets beschadigd raakt tijdens het opbouwen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van uw kast. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe de kledingkasten moeten worden opgebouwd. U zult zien dat uw nieuwe garderobekast in zeer korte tijd staat. Met de kledingkasten uit onze webshop bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang met veel plezier gebruik zult maken. 

U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage!  

Welke kledingkast past bij u?

In onze webshop vindt u kledingkasten met schuifdeur, zweefdeur en draaideur. Maar welk type kast past nu bij u én uw slaapkamer? Een draaideur-kledingkast heeft klassieke naar buiten openslaande deuren. Dit is handig wanneer u beschikt over voldoende ruimte in uw slaapkamer. Is uw slaapkamer echter niet zo groot, dan staan openstaande kastdeuren vaak direct in het looppad. Draaideur kledingkasten zijn relatief betaalbaar en hebben één groot voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien: ladeblokken zijn vaak vanaf de buitenzijde te openen.

De deur van een zweefdeurkast of schuifdeurkast slaat niet naar buiten toe open. Dit is prettig wanneer uw slaapkamer niet al te ruim is, maar dit geeft tegelijkertijd ook een chique en afgewerkte uitstraling aan uw kledingkast. Het verschil tussen een schuifdeurkast en een zweefdeurkast is dat bij een schuifdeurkast de deuren in de kast hangen, terwijl ze er bij een zweefdeurkast voor hangen. Een zweefdeur kledingkast wordt door veel mensen mooier gevonden, maar een schuifdeur kledingkast heeft één groot voordeel: er komt minder stof in de kast. Bij alle kledingkasten van Slaapkamerweb is de schuifdeur of zweefdeur opgehangen in een bovenrail, en rolt deze niet in de onderrail zoals bij veel andere aanbieders gebruikelijk is. Dit zorgt ervoor dat de deuren zeer goed openen en sluiten, ook na jarenlang gebruik.

Bekijk ook onze garderobekasten, hoekkasten en linnenkasten.