Kledingkasten

Bij Slaapkamerweb vindt u altijd de kledingkast die bij u past. Wij bieden u een brede keuze in kleuren, materialen en afmetingen. Bovendien bepaald u bij ons zelf de indeling, daarbij kunt u kiezen uit diverse accessoires.

GRATIS bezorging en montage!

Uw nieuwe kledingkast wordt gratis thuisbezorgd én gemonteerd (excl. Waddeneilanden).

Filter  filter icon
sort icon

Nieuwe kledingkast kopen? Gratis bezorging en montage bij Slaapkamerweb

Bestelt u een kledingkast bij Slaapkamerweb? Dan profiteert u van gratis bezorging en montage! Door bijna heel Nederland wordt uw kledingkast gratis bezorgd en zonder extra kosten door vakmensen in elkaar gezet. Bestel vandaag nog een van onze populaire kledingkasten en profiteer van:

  • Gratis bezorging en montage
  • Populaire stijlen, kleuren en materialen
  • Ook kledingkasten op maat: Zelf samenstellen
  • Klanten geven ons een 9.8!

Bestellen bij Slaapkamerweb is eenvoudig, betrouwbaar en persoonlijk. U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage! Niets voor niets geven klanten ons een 9.8!

Welk type kledingkast past bij mij?

Bij Slaapkamerweb helpen we u graag op weg naar het vinden van uw droomkast. Maar welk type kast past bij uw wensen en uw slaapkamer?

Schuifdeurkasten, zweefdeurkasten of draaideurkasten

De meest populaire kledingkasten zijn: Schuifdeurkasten, zweefdeurkasten of draaideurkasten. Heeft u een kleine slaapkamer met weinig ruimte? Kies dan voor een schuifdeurkast of zweefdeurkast. Heeft u ruimte voor openslaande deuren? Dan kunt u ook gaan voor de klassieke draaideurkast. Ook wanneer u op zoek bent naar linnenkastengarderobekasten of hoekkasten, kunt u terecht bij Slaapkamerweb!

Diverse stijlen, kleuren en materialen

Ook heeft u een ruime keuze aan stijlen kledingkasten bij Slaapkamerweb. Ga voor een kledingkast die past bij uw slaapkamer:

Moderne kledingkasten

Moderne kledingkasten kenmerken zich door strakke afwerkingen en neutrale tinten. Vooral zweefdeurkasten en schuifdeurkasten zijn populair als moderne kast. 

Landelijke kledingkasten

Zoekt u een landelijke kledingkast? Kies dan voor de klassieke draaideurkasten met een massieve houten of juist lichte houten uitstraling. 

Kledingkast op maat: Volledig naar wens samenstellen

Bent u op zoek naar een kledingkast op maat? Dan kunt u deze vrij eenvoudig samenstellen bij Slaapkamerweb. Zo stelt u zelf uw gewenste afmetingen en kastindeling samen. Met onze kastentool stelt u snel en eenvoudig uw gewenste kledingkast samen. Kiest u voor extra lades of juist voor extra planken? Ook kunt u diverse kastaccessoires in uw nieuwe kledingkast plaatsen, zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet precies hoe het interieur van uw nieuwe garderobekast eruit komt te zien. Net zo makkelijk!

Waarom zelf een kast samenstellen?

Een kast op maat heeft diverse voordelen, waaronder:

  • Kies uw eigen afmetingen
  • Kies uw eigen stijl: Binnenkant en buitenkant
  • Kies uw eigen kastindeling: Legplanken, roede, schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok
  • Gratis bezorging en montage

Laat uw nieuw kledingkast volledig aansluiten bij uw slaapkamer en uw wensen. Heeft u vragen over een kast op maat? Neem dan gratis contact op met ons. We denken graag mee hoe we uw droomkast kunnen realiseren. 

Veelgestelde vragen over kledingkasten

Welke type kledingkast voor uw geschikt is, hangt af van uw wensen en uw slaapkamer. Heeft u een kleine slaapkamer? Kies dan voor een [zweefdeurkast](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/zweefdeurkasten) of een [schuifdeurkast](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/schuifdeurkasten). Wilt u een kledingkast met openslaande deuren? Dan kiest u voor de populaire [draaideurkast](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/draaideurkasten).

De prijs van een kledingkast op maat is afhankelijk van uw samenstelling. Zo kunt u zelf de prijs van uw gedroomde kast bepalen. Goed nieuws, bij Slaapkamerweb ziet u direct de prijs bij het samenstellen.

Koopt u een kledingkast online? Houdt dan rekening met de afmetingen van de kast én de slaapkamer. Zorg voor nauwkeurige afmetingen voordat u een kledingkast online bestelt. Hierbij dient u ook rekening te houden met extra ruimte voor het openen van een kledingkast.

Ja, bij Slaapkamerweb wordt uw kast in bijna heel Nederland gratis bezorgd en zonder extra kosten door vakmensen in elkaar gezet.


Zoekt u iets anders?