Kledingkasten

Bij Slaapkamerweb vindt u altijd de kledingkast die bij u past. Onze webshop biedt u brede keuze in kleuren, materialen en afmetingen. Zo kunt u uw nieuwe garderobekast volledig kunt afstemmen op uw eigen inrichting en voorkeuren. Bovendien bepaalt u zelf de indeling van uw nieuwe kledingkast. U kiest waar u planken wilt, waar het hanggedeelte komt en waar u een ladeblok wilt. Daarbij kunt u diverse accessoires kiezen waaronder een schoenenrek en pantalonhouder. Kies de kledingkast van uw dromen en ga direct aan de slag!

Uw kledingkast wordt GRATIS thuis bezorgd 

Gratis montage Uw nieuwe kledingkast wordt gratis thuis bezorgd én gemonteerd. Hierdoor weet u zeker dat er niets beschadigd raakt tijdens het opbouwen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van uw kast. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe de kledingkasten moeten worden opgebouwd. U zult zien dat uw nieuwe garderobekast in zeer korte tijd staat. Met de kledingkasten uit onze webshop bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang met veel plezier gebruik zult maken. 

U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage!  

Producten binnen Kledingkasten

 

Kledingkast op maat: bepaal zelf de maten en indeling!

Voor elke kledingkast kunt u eenvoudig zelf de gewenste afmetingen en de indeling bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Daarnaast kunt u diverse accessoires in uw nieuwe kast plaatsen, zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet precies hoe het interieur van uw nieuwe garderobekast eruit komt te zien. Als u een kledingkast bestelt in onze webshop, weet u zeker dat de kast aan uw al wensen voldoet. Zo heeft u een kledingkast op maat voor een zachte prijs!

Welke kledingkast past bij u?

In onze webshop vindt u kledingkasten met schuifdeur, zweefdeur en draaideur. Maar welk type kast past nu bij u én uw slaapkamer? Een draaideur-kledingkast heeft klassieke naar buiten openslaande deuren. Dit is handig wanneer u beschikt over voldoende ruimte in uw slaapkamer. Is uw slaapkamer echter niet zo groot, dan staan openstaande kastdeuren vaak direct in het looppad. Draaideur kledingkasten zijn relatief betaalbaar en hebben één groot voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien: ladeblokken zijn vaak vanaf de buitenzijde te openen.

De deur van een zweefdeurkast of schuifdeurkast slaat niet naar buiten toe open. Dit is prettig wanneer uw slaapkamer niet al te ruim is, maar dit geeft tegelijkertijd ook een chique en afgewerkte uitstraling aan uw kledingkast. Het verschil tussen een schuifdeurkast en een zweefdeurkast is dat bij een schuifdeurkast de deuren in de kast hangen, terwijl ze er bij een zweefdeurkast voor hangen. Een zweefdeur kledingkast wordt door veel mensen mooier gevonden, maar een schuifdeur kledingkast heeft één groot voordeel: er komt minder stof in de kast. Bij alle kledingkasten van Slaapkamerweb is de schuifdeur of zweefdeur opgehangen in een bovenrail, en rolt deze niet in de onderrail zoals bij veel andere aanbieders gebruikelijk is. Dit zorgt ervoor dat de deuren zeer goed openen en sluiten, ook na jarenlang gebruik.

Bekijk ook onze garderobekasten, hoekkasten en linnenkasten.


Ervaringen van klanten over onze kledingkasten

Wilt u weten hoe onze klanten denken over onze kasten en de montage hiervan? Lees onze reviews, zoals onder andere:

We hebben een kast van 3 meter breed en 2,35 meter hoog besteld bij slaapkamerweb.nl. We zijn zeer tevreden, bij bestelling een duidelijk beeld van de indeling. Bezorging en montage is compleet na tevredenheid verlopen, erg snel en laten alles netjes en opgeruimd achter. Van ons krijgen ze een dikke pluim!

Jeroen uit Doetinchem

Absolute aanrader! Van informatie vragen tot bestellen tot levering....strak geregeld en zeer klantgericht. Wij zijn heel blij met onze schuifwanden kast!

Jacqueline uit Montfoort
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken