Kledingkasten

Uw ideale kledingkast van hoge kwaliteit. Stel hem zelf samen op onze site. Gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd! Weet u al welk type kast u wenst?

Keuzehulp kastdeur type

In onze webshop vindt u kledingkasten met schuifdeur, zweefdeur en draaideur. Maar welk type kast past nu bij u én uw slaapkamer?

Draaideur kledingkast

Dit is de klassieke keuze voor een kledingkast met naar buiten openslaande deuren. Voor de kast moet voldoende ruimte zijn om te deuren te openen. Heeft u ongeveer 1 meter ruimte voor uw kast dan is een draaideurkast ideaal. Is uw slaapkamer echter niet zo groot, dan blokkeren openstaande kastdeuren vaak uw looppad. » Bekijk de draaideurkasten

Schuifdeur kledingkast

Wanneer uw slaapkamer niet al te ruim is biedt een schuifdeurkast uitkomst. De deuren nemen geen ruimte in als u ze opent. Dit geeft tegelijkertijd ook een chique uitstraling aan uw slaapkamer. Een schuifdeurkast heeft deuren die ‘in de kast’ hangen. Aan de bovenzijde heeft u daarom een rand waar de deuren achter hangen. » Bekijk de schuifdeurkasten

Zweefdeurkast

Een zweefdeurkast lijkt veel op een schuifdeurkast. Bij een zweefdeurkast hangen de deuren ‘voor de kast’. Hierdoor ziet u aan de voorkant enkel de deuren en geen rand. Dit wordt door veel mensen strakker en mooier gevonden. » Bekijk de zweefdeurkasten

Voordelen zweefdeur of schuifdeur?

Een schuifdeur kledingkast heeft één groot voordeel: er komt minder stof in uw kast. Bij alle kledingkasten van Slaapkamerweb is de schuifdeur of zweefdeur opgehangen in een bovenrail, en rolt deze niet in de onderrail zoals bij andere aanbieders. Dit zorgt ervoor dat de deuren altijd goed openen en sluiten, ook na jarenlang gebruik.

Filter 
Sorteren:


Kies uit schuifdeurkasten, zweefdeurkasten of draaideurkasten

Stel stap voor stap uw kledingkast samen. Kies eerst hieronder het type deur. Daarna krijgt u ruime keuze uit afmetingen, materiaal en kleur. Hierna bepaalt u eenvoudig de indeling van uw kast.


Kledingkast kopen? Compleet gemonteerd in uw slaapkamer

Kies voor luxe. Vergeet gesleep met dozen en gehannes met een steeksleutel. Bij Slaapkamerweb wordt uw kast in bijna heel Nederland gratis bezorgd en zonder extra kosten door vakmensen in elkaar gezet.

Kledingkast op maat: bepaal zelf de afmeting en indeling!

Voor elke kledingkast kunt u eenvoudig zelf de gewenste afmetingen en de indeling bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Daarnaast kunt u diverse accessoires in uw nieuwe kast plaatsen, zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet precies hoe het interieur van uw nieuwe garderobekast eruit komt te zien. Als u een kledingkast bestelt in onze webshop, weet u zeker dat de kast aan uw al wensen voldoet. Zo heeft u een kledingkast op maat voor een zachte prijs!

Waarom kiest u onze kledingkasten?

Bij alle kledingkasten van Slaapkamerweb is de bezorging montage door vakmensen inbegrepen. (excl. eilanden en moeilijk bereikbare plaatsen) We besparen u gesleep en gedoe. Zo weet u zeker dat u een zorgvuldig gemonteerde kast van hoge kwaliteit koopt. We plaatsen de kast in de door u gewenste kamer, op de plek waar u dat wilt. U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage!

Bekijk ook onze klerenkasten, hoekkasten en linnenkasten.


Zoekt u iets anders?