Topmatrassen

Bent u opzoek naar een extra laag comfort? Kies dan voor de luxe van een topmatras. Door bovenop uw matras een topmatras te leggen, voegt u extra laag slaapcomfort toe. Sommige matrassen zijn al voorzien van een ingebouwde luxe toplaag waardoor een topmatras niet nodig is.

Wanneer gebruikt u een topmatras?

Over het algemeen gebruikt u een topmatras bovenop uw matrassen om het slaapcomfort te vergroten. Natuurlijk zijn er ook andere redenen waarbij een topmatras een waardevolle toevoeging kan zijn voor uw slaapsysteem:

Met de toevoeging van een topmatras maakt u, uw gehele slaapsysteem wat comfortabeler en zachter. Dit is een uitkomst als uw matrassen te stug of te hard liggen. Het slaapcomfort in de caravan, boot, of camper laat vaak veel te wensen over en met de toevoeging van een topmatras kunt u het comfort ermee verhogen en het geheel wat zachter maken! 

Bij een boxspringcombinatie zit meestal een topmatras inbegrepen. De meegestoffeerde matrassen bij een boxspringcombinatie zijn namelijk niet bedoeld om op te slapen. Deze matrassen missen het laatste laagje comfort die ‘gewone’ matrassen (die we kennen op bedden met lattenbodems en spiralen) wel hebben. Als de topmatras van uw boxspring versleten of op is, kunt u bij ons een nieuwe bestellen.

Ook als u zich irriteert aan de naad tussen twee losse matrassen op een tweepersoonsbed, kan een tweepersoons topmatras uitkomst bieden! Deze zal zorgen dat u de naad veel minder zal ervaren als u voor een tweepersoons topmatras gaat. 

Let op; want een topmatras maakt uw bed niet steviger en is sprake van kuilvorming in bodem of matrassen, dan heft een topmatras dit niet op! 

Verschillende soorten topmatrassen

Slaapkamerweb biedt u de keuze uit verschillende soorten topmatrassen in verschillende prijscategorieën. In onze webshop vindt u toppers van talalay latex, pulse latex, watergel, koudschuim of traagschuim. Wat is het verschil tussen de verschillende topmatrassen? We leggen het u graag uit:

  • Talalay latex is het beste natuurlatex dat beschikbaar is! Deze topmatras is zeer flexibel, zacht en soepel. Talalay latex zorgt voor optimale veerkracht en perfecte ondersteuning, maar ventileert minder. Het is natuurlatex dat ontzettend duurzaam is. 
  • Pulse latex is het zachtste en meest veerkrachtige latex dat beschikbaar is. Een pulse latex topmatras biedt de meeste verlichting als u lichamelijke klachten heeft.
  • Watergel heeft een open cel structuur, is elastisch en vormt zich goed naar uw lichaam. Door deze eigenschappen, krijgt u extra ondersteuning op die gebieden waar u dat nodig heeft. 
  • Een traagschuim topmatras is comfortabel omdat het materiaal zich helemaal om uw lichaam heen vormt. Het voelt comfortabel, is drukverlagend en ventileert goed.
  • Koudschuim heeft een open cel structuur, is veerkrachtig en ademt goed. Een koudschuim topmatras heeft een goede vochtregulatie en is daarmee perfect voor mensen die het snel warm hebben en veel transpireren.

Bent u op zoek naar een soepele, veerkrachtige en zachte topmatras, die goede ondersteuning biedt? Dan kiest u voor Talalay latex, Pulse latex of watergel. Bent u op zoek naar een stevige en comfortabele topper die de druk op uw lichaam verlaagd en goed ademt? Dan kiest u juist voor traagschuim of koudschuim. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Slaapkamerweb goed kan slagen voor een topmatras. Daarom bieden wij alle topmatrassen aan in de lengtematen 190, 200, 210 of 220 cm. 

Onze topmatrassen

Heb ik een topmatras nodig?

In sommige gevallen vergroot een topmatras het slaapcomfort, maar soms is een topmatras ook niet nodig. Twijfelt u, of u een topmatras nodig heeft en wil u zeker weten of een topmatras in uw geval een goede aanschaf is? Lees hier alles wat u moet weten over topmatrassen, of neem contact met ons op, om één van onze specialistische medewerkers te spreken. We denken namelijk graag met u mee!

Gratis verzending vanaf 200,-

Alle matrassen en daarmee ook onze topmatrassen worden vanaf 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken