Topdekmatrassen

» Meer informatie

Producten binnen Topdekmatrassen


Topper Talalay latex

Talalay natuurlatex topmatras

Topper Pulse latex

Pulse latex topmatras

Topper watergel

Watergel topmatras

Topper traagschuim

Traagschuim topmatras

Topper koudschuim

Koudschuim topmatras

Split topper Talalay latex

Talalay latex split topmatras

Gratis bezorging en montage!

Split topper Pulse latex

Pulse latex split topmatras

Gratis bezorging en montage!

Split topper watergel

Watergel split topmatras

Gratis bezorging en montage!

Split topper traagschuim

Traagschuim split topmatras

Split topper koudschuim

Koudschuim split topmatras

Heb ik een topdekmatras nodig?

In sommige gevallen vergroot een topdekmatras het slaapcomfort, maar soms is een topper matras ook niet nodig. Twijfelt u of u een topper matras nodig heeft en wilt u zeker weten of een topdekmatras een goede aanschaf is? Neem gerrust contact met ons op en we denken graag met u mee.

Gratis verzending vanaf 200,-

Alle matrassen en bedbodems worden vanaf 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland.


« Terug naar de vorige pagina

Topdekmatrassen

Wilt u extra comfort? Kies dan voor de luxe van een topdekmatras. Door bovenop uw matras een topper matras te leggen creëert u extra slaapcomfort. Het topdekmatras verlaagt de druk op uw lichaam, waardoor uw ligcomfort toeneemt. Hierdoor kunt u prettig in alle houdingen slapen. Sommige matrassen hebben al een ingebouwde luxe toplaag waardoor een topdekmatras niet nodig is.
Ook als u van een tweepersoonsbed met twee losse matrassen één groot matras zonder naad wilt maken, kiest u voor een topper matras. Wilt u het slaapcomfort van de matrassen in een caravan verbeteren? Ook dat eenvoudig met een topdekmatras.

Verschillende materialen topper matras

Slaapkamerweb biedt u de keuze uit verschillende soorten topdekmatrassen in verschillende prijscategorieën. In onze webshop vindt u toppers van talalay latex, pulse latex, watergel, koudschuim of traagschuim. Wat is het verschil tussen de verschillende topdekmatrassen? We leggen het u graag uit:

  • Talalay latex is het beste natuurlatex dat beschikbaar is! De topper is zeer flexibel, zacht en soepel. Talalay latex zorgt voor optimale veerkracht en perfecte ondersteuning, maar ventileert minder. Het is natuurlatex dat ontzettend duurzaam is. 
  • Pulse latex is het zachtste en meest veerkrachtige latex dat beschikbaar is. Pulse latex biedt het meeste verlichting als u lichamelijke klachten heeft.
  • Watergel heeft een open cel structuur, is elastisch en vormt zich goed naar uw lichaam. Doordat watergel zich goed naar uw lichaam vormt, krijgt u extra ondersteuning op die gebieden waar u dat nodig heeft. 
  • Een traagschuim topper is comfortabel omdat het materiaal zich helemaal om uw lichaam heen vormt. Het voelt comfortabel, is druk verlagend en ventileert goed.
  • Koudschuim heeft een open cel structuur, is veerkrachtig en ademt goed. Koudschuim heeft een goede vochtregulatie en is daarmee perfect voor mensen die snel transpireren.

Bent u op zoek naar een soepele, veerkrachtige en zachte topper die goede ondersteuning biedt? Dan kiest u voor Talalay latex, Pulse latex of watergel. Bent u op zoek naar een stevige en comfortabele topper die de druk op uw lichaam verlaagt en goed ademt? Dan kiest u juist voor traagschuim of koudschuim. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Slaapkamerweb goed kan slagen voor een topdek matras. Daarom bieden wij alle toppers aan in de lengtematen 190, 200, 210 of 220 cm. 

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken