golf
Sorteren:

Verschillende soorten topmatrassen

Slaapkamerweb biedt u de keuze uit verschillende soorten topmatrassen in verschillende prijscategorieën. In onze webshop vindt u toppers van talalay latex, pulse latex, watergel, koudschuim of traagschuim. Wat is het verschil tussen de verschillende topmatrassen? We leggen het u graag uit:

  • Talalay latex is het beste natuurlatex dat beschikbaar is! Deze topmatras is zeer flexibel, zacht en soepel. Talalay latex zorgt voor optimale veerkracht en perfecte ondersteuning, maar ventileert minder. Het is natuurlatex dat ontzettend duurzaam is. 
  • Pulse latex is het zachtste en meest veerkrachtige latex dat beschikbaar is. Een pulse latex topmatras biedt de meeste verlichting als u lichamelijke klachten heeft.
  • Gelfoam geeft u een minimum aan tegendruk. De eigenschappen van de gel, zorgen ervoor dat het warmte goed wordt gereguleerd. Dat maakt deze topmatras geschikt voor zowel mensen die het snel warm hebben, als mensen die het eerder koud hebben.
  • Een traagschuim topmatras is comfortabel omdat het materiaal zich helemaal om uw lichaam heen vormt. Het voelt comfortabel, is drukverlagend en ventileert goed.
  • Koudschuim heeft een open cel structuur, is veerkrachtig en ademt goed. Een koudschuim topmatras heeft een goede vochtregulatie en is daarmee perfect voor mensen die het snel warm hebben en veel transpireren.

Kortom: Bent u op zoek naar een soepele, veerkrachtige en zachte topmatras, die goede ondersteuning biedt? Dan kiest u voor Talalay latex, Pulse latex of gelfoam. Traagschuim heeft een prettige drukverlagende werking, maar ligt vrij warm. Bent u op zoek naar een stevige en comfortabele topper die goed ademt? Dan kiest u juist voor koudschuim. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Slaapkamerweb goed kan slagen voor een topmatras. Daarom bieden wij alle topmatrassen aan in de lengtematen 200, 210 of 220 cm. 

Gebruik topmatras

Met de toevoeging van een topmatras maakt u, uw gehele slaapsysteem wat comfortabeler en zachter. Dit is een uitkomst als uw matrassen te stug of te hard liggen. Het slaapcomfort in de caravan, boot, of camper laat vaak veel te wensen over en met de toevoeging van een topmatras kunt u het comfort ermee verhogen en het geheel wat zachter maken! 

Bij een boxspringcombinatie zit meestal een topmatras inbegrepen. De meegestoffeerde matrassen bij een boxspringcombinatie zijn namelijk niet bedoeld om op te slapen. Deze matrassen missen het laatste laagje comfort die ‘gewone’ matrassen (die we kennen op bedden met lattenbodems en spiralen) wel hebben. Als de topmatras van uw boxspring versleten of op is, kunt u bij ons een nieuwe bestellen.

Ook als u zich irriteert aan de naad tussen twee losse matrassen op een tweepersoonsbed, kan een tweepersoons topmatras uitkomst bieden! Deze zal zorgen dat u de naad veel minder zal ervaren als u voor een tweepersoons topmatras gaat. 

Is een topmatras wat voor mij?

In veel gevallen vergroot een topmatras het slaapcomfort, maar soms is een topmatras ook niet aan te raden. Twijfelt u, of u een topmatras nodig heeft en wil u zeker weten of een topmatras in uw geval een goede aanschaf is? Lees hier alles wat u moet weten over topmatrassen, of neem contact met ons op, om één van onze specialistische medewerkers te spreken. We denken namelijk graag met u mee!

Gratis verzending vanaf 200,-

Alle matrassen en daarmee ook onze topmatrassen worden vanaf 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland.