Draaideurkasten

Door de openslaande deuren heeft u bij een draaideurkast in één oogopslag een overzicht van al uw kleding. Lekker praktisch! Een draaideurkast op maat kopen? Bekijk ons aanbod populaire draaideurkasten in diverse stijlen en afmetingen.


Filter 
Sorteren:

Draaideurkast kopen? Ruim aanbod bij Slaapkamerweb

Een nieuwe draaideurkast kopen gaat heel eenvoudig en snel bij Slaapkamerweb. Klik op uw gewenste draaideurkast, pas het aan naar uw wensen en vervolgens kunt direct betalen. In onze webshop heeft u een ruim aanbod aan luxe draaideurkasten in diverse maten, materialen en kleuren.

Slaapkamerweb levert een hoge kwaliteit kledingkasten die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Als u een draaideurkast bestelt, kunt u kiezen voor een standaardindeling, maar ook zelf de kastindeling bepalen. U kiest dan zelf waar u de planken en roedes komen. Daarnaast kunt u tal van andere handige accessoires in de draaideurkast plaatsen zoals een pantalonhouder, schoenenrek of ladeblok. Als u een kledingkast besteld bij Slaapkamerweb weet u zeker dat de kast aan al uw wensen voldoet!

Online bestellen met gratis bezorging en montage

Een draaideurkast heeft vaak grote afmetingen en weegt relatief zwaar. Daarom heeft u al slechts vanaf € 400 gratis bezorging en montage. Samen plannen we een gewenste datum en komen we de kast in elkaar zetten op uw gewenste locatie. Alle verpakkingen nemen we met ons mee terug. Zo geniet u direct van uw nieuwe draaideurkast.

Voordelen van een draaideurkast

Draaideurkasten zijn enorm praktisch vanwege de openslaande deuren en hebben diverse voordelen:

  • Praktisch
  • In één oogopslag een overzicht van al uw kleding
  • Meest gebruikte kledingkast

Ga voor een draaideurkast op maat

Kent u onze 3D-kastentool al? Met de tool kunt uw eigen draaideurkast samenstellen! Kiest u bijvoorbeeld voor onze best verkochte Draaideurkast Royal Modern, dan kunt de afmetingen, kleur, handgrepen, spiegeldeuren en verlichting zelf samenstellen. Hierdoor heeft u eenvoudig en snel een draaideurkast op maat!

Draaideurkast of andere type kledingkast?

Kenmerkend voor de draaideurkast zijn de openslaande deuren die bekend zijn van de traditionele kledingkasten. Openslaande deuren zijn bijzonder handig in gebruik en bieden altijd de mogelijkheid om in één oogopslag te zien wat in de kledingkast.

Dit is heel anders bij een schuifdeurkast of zweefdeurkast.  Bij deze kledingkasten schuiven de deuren heen en weer doordat de deuren aan een bovenrail hangen. Zeker wanneer er geen ruimte is om de deuren open te slaan zijn schuifdeurkasten en zweefdeurkasten bijzonder handig.

Gerelateerde pagina's