Draaideurkasten

Bij Slaapkamerweb vindt u altijd de draaideurkast die bij u past, of u nu op zoek bent naar een kast met veel of weinig deuren, in een specifieke kleur of met handige accessoires. Een draaideurkast die u online volledig op maat kunt samenstellen.

Uw draaideurkast gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Bij een bestelling vanaf 400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb.nl uw draaideurkast gratis bij u thuis. Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat professioneel wordt opgebouwd tegen een scherpe prijs. Dit scheelt u vaak uren werk en de kans dat u zelf iets beschadigt bij het opbouwen van uw nieuwe aankoop is verleden tijd.

Filter  filter icon
sort icon

Nieuwe draaideurkast kopen? Gratis bezorging en montage bij Slaapkamerweb

Een nieuwe draaideurkast kopen gaat heel eenvoudig en snel bij Slaapkamerweb. Klik op uw gewenste draaideurkast, pas het aan naar uw wensen en vervolgens kunt direct betalen. In onze webshop heeft u een ruim aanbod aan luxe draaideurkasten in diverse maten, materialen en kleuren.

Voordelen van een draaideurkast

Draaideurkasten zijn enorm praktisch vanwege de openslaande deuren en hebben diverse voordelen:

  • Praktisch en flexibel
  • In één oogopslag een overzicht van al uw kleding
  • Populairste type kledingkast

Ruim aanbod stijlen, kleuren en materialen

Slaapkamerweb levert een hoge kwaliteit kledingkasten die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Van smalle draaideurkasten tot hoge, maar ook:

Draaideurkast met spiegel

Draaideurkasten met spiegels zijn zeer geliefd. Bij Slaapkamerweb kiest u zelf het aantal spiegels en de locatie daarvan. Wilt u één paneel met spiegel of allemaal? U bepaalt het zelf!

Draaideurkast van hout

Draaideurkasten van hout geven een zachte en warme uitstraling. Houdt u van een klassieke of landelijke slaapkamerstijl? Kies dan voor een houten draaideurkast.

Draaideurkast in wit of zwart

Voor een moderne stijl, kunt u kiezen uit een volledige witte of zwarte draaideurkast. Laat uw kledingkast aansluiten bij uw huidige slaapkamerstijl voor een mooie combinatie. 

Draaideurkast op maat: Zelf maken naar wens

Als u een draaideurkast bestelt, kunt u kiezen voor een standaardindeling, maar ook zelf de kastindeling bepalen. Met onze 3D-kastentool kunt uw eigen draaideurkast samenstellen! Zo kiest u zelf waar de planken en roedes komen. Daarnaast kunt u tal van andere handige accessoires in de draaideurkast plaatsen zoals een pantalonhouder, schoenenrek of ladeblok

Kiest u bijvoorbeeld voor onze best verkochte Draaideurkast Royal Modern, dan kunt de afmetingen, kleur, handgrepen, spiegeldeuren en verlichting zelf samenstellen. Hierdoor heeft u eenvoudig en snel een draaideurkast op maat!

Online bestellen met gratis bezorging en montage

Een draaideurkast heeft vaak grote afmetingen en weegt relatief zwaar. Daarom heeft u al slechts vanaf 400.- gratis bezorging en montage. Samen plannen we een gewenste datum en komen we de kast in elkaar zetten op uw gewenste locatie. Alle verpakkingen nemen we met ons mee terug. Zo geniet u direct van uw nieuwe draaideurkast.

  • Vanaf 400.- gratis bezorging en montage
  • Populaire stijlen, kleuren en materialen
  • Draaideurkast op maat: Zelf maken naar wens
  • Klanten geven ons een 9.8!

Bestellen bij Slaapkamerweb is eenvoudigbetrouwbaar en persoonlijk. U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage! Niets voor niets geven klanten ons een 9.8!

Veelgestelde vragen over draaideurkasten

Wilt u een draaideurkast online bestellen? Houdt u dan ook rekening met de ruimte voor de kast? Met een draaideurkast heeft ongeveer 1 meter ruimte nodig voor de openslaande deuren. Is uw slaapkamer echter niet zo groot, dan blokkeren openstaande kastdeuren vaak uw looppad. Kies dan voor een [zweefdeurkast](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/zweefdeurkasten) of een [schuifdeurkast](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/schuifdeurkasten)

De kosten van een draaideurkast bepaalt u zelf! Bij het samenstellen van uw draaideurkast op maat, ziet u direct de prijs van uw kast.

De voordelen van een draaideurkast zijn de openslaande deuren. Openslaande deuren zijn bijzonder handig in gebruik en bieden altijd de mogelijkheid om in één oogopslag te zien wat in de kledingkast. Ook zijn draaideurkasten traditioneel en daarom de meest populaire keuze voor een slaapkamerkast.

Ja, bij Slaapkamerweb wordt uw draaideurkast in bijna heel Nederland gratis bezorgd en zonder extra kosten door vakmensen in elkaar gezet.
Gerelateerde pagina's