Kastinterieur draaideurkasten

Op zoek naar lades, legplanken en roedes voor uw draaideurkast? Bij Slaapkamerweb hebben we een ruim aanbod aan accessoires voor het indelen van uw draaideurkast. Ook voor kledingliften, pantalonhouders en riemhouders hebben we interessante producten voor uw draaideurkast.

Filter  filter icon
sort icon

Draaideurkast inrichten naar uw wens

Bent u op zoek naar een kledingkast die zich kenmerkt door de vele opties die er mogelijk zijn? Dan is een draaideurkast voor u de geschikte opbergruimte. Een draaideurkast maakt het mogelijk om verschillende opbergsystemen te gebruiken. Dit maakt deze kast erg aantrekkelijk. Heeft u vragen over uw kastindeling of over de beschikbare accessoires, neem dan gerust contact met ons op.

Doordat de deuren van een draaideurkast naar buiten draaien bij het openen heeft u geen deuroverlapping, hierdoor heeft u veel mogelijkheden voor de indeling van uw kast. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kastdeel te voorzien van softclose lades. Softcloselades kenmerken zich door de dempende werking die ze hebben bij het sluiten van de lade. Het systeem van deze lades vraagt wat ruimte die niet alle kasten kunnen bieden, dankzij het draaisysteem bij de draaideurkasten is deze optie wel mogelijk.

Kleding ophangen

Ook kunt u er voor kiezen om roedes te laten monteren in de draaideurkast, dit geeft u de mogelijkheid om uw kleding op te hangen. Als u de roede hoog laat monteren kan een kledinglift een fijne optie zijn, met de kledinglift kunt u de kleding naar beneden halen zodat u makkelijker uw kleding uit de kast kunt halen.

Legplanken in diverse maten

Naast lades en roedes kunnen er planken van verschillende maten gemonteerd worden in een draaideurkast. Planken geven de kast een overzichtelijke indeling en zorgen voor meer ruimte om uw kleding of accessoires op te bergen.

Planken en roedes zijn bij Slaapkamerweb altijd op voorraad aanwezig en kunnen dus binnen 2 werkdagen bij u thuis geleverd worden. Bij een bestelling onder de € 50 betaalt u € 3,95 pakket verzendingskosten. Bestelt u voor meer dan € 50 dan bezorgen we gratis bij u aan huis.

Welk kastinterieur past in uw draaideurkast?

Onze kledingkasten met draaideuren zijn opgedeeld in 3 verschillende series: 
- Impact draaideurkasten*
Royal draaideurkasten
Premium draaideurkasten

De accessoires hebben dezelfde serienamen, zodat u gemakkelijk de juiste type accessoires voor bij uw bestelde zweefdeurkast van Slaapkamerweb kunt (na)bestellen. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!

Kijk ook eens naar: