Hoek kledingkast

Hoek kledingkast met hoogglans witte deuren

U zoekt een hoek kledingkast voor in uw slaapkamer? Een hoekkast die speciaal voor u op maat gemaakt wordt is dan een ideale oplossing. Slaapkamerweb maakt, bezorgt en monteert hoek kledingkasten passend voor de kamer. Hoekkasten voor uw kleding zijn al mogelijk vanaf 78 cm op de linker muur x 78 cm op de rechter muur. Geschikt voor vrijwel elke woning!
 

Basis hoekgarderobekasten

Hieronder vindt u enkele standaard hoekkasten die wij kunnen inbouwen in uw naar wens samengestelde hoek kledingkast. De hoekelementen kunnen naar links en rechts worden uitgebreid met andere kastdelen.


Hoekkast voorbeelden voor uw hoek kledingkast
* Let op, bij een 78cm  x 78cm hoek zijn de zijwanden maar 40cm diep. Hieraan kunnen we speciale minder diepen kasten koppelen. 40cm diep is helaas te ondiep voor hang kleding. Wel kunnen we de kast laten verspringen van diep naar ondiep of andersom. (Verspringen geeft 20cm loze ruimte achter het hoekelement van de hoekkast)

 

Voorbeeld van een kleding hoekkast

Links en rechts van de hoekkast kan de kledingkast worden uitgebouwd met rechte kastdelen. Daarbij willen we de voor u optimale hoek kledingkast samenstellen. Zo kunnen we in een hoek met 2 muren van 200 cm bijvoorbeeld een volgende hoekkast realiseren.


hoekkast kledingkast van 200cm x 200cm
Deze hoekkast is al mogelijk vanaf ca. € 1100,- met frontladen en getoonde indeling.

 

Welke hoek kledingkast kunnen we voor u maken? 

Vraag een offerte aan.

Onze maatwerk specialisten Niek Demmers, Carolien Ceelen en Ronny Hoekstra helpen u graag bij het samenstellen van een hoekkast. Om te beginnen verzoeken we u 5 vragen te beantwoorden en een e-mail te sturen naar info@slaapkamerweb.nl met de volgende informatie:

  1. Hoe breed wilt u de kast op de linker muur? (maximale gewenste maat)
  2. Hoe breed wilt u de kast op de rechter muur? (maximale gewenste maat)
  3. Welke hoogte heeft u in gedachten voor uw hoekkledingkast?
    Standaard hoogte mogelijkheden op 197cm, 201cm, 223cm, 226cm, 235cm en 239cm hoog. Afwijkende maten zijn tot 239 cm hoog tegen meerprijs mogelijk.
  4. In welke kleur wilt u de hoekkast?
    Momenteel hebben wij de kleuren, Alpine wit, Grafiet, Natuur beuken, Zand eiken, Wild eiken, en Walnoot mogelijk. Deze kleuren kunt u bekijken bij de 'standaard' kledingkasten op onze site.
  5. Heeft u specifieke wensen qua kastindeling en/of uiterlijke wensen? Zoekt u een hoekkast met laden, hangruimte of vooral met legplanken? Of heeft u eventuele andere wensen?

Na het beantwoorden van deze 5 vragen per e-mail zal Niek Demmers voor u een offerte maken waarbij het aanzicht, de plattegrond en de indeling van de hoekkast meegenomen worden. Hierbij zal ook een toelichting en een prijs gegeven worden. Bent u enthousiast over het voorstel, dan kunnen we samen met u de kledingkast naar wens samen samenstellen en indelen.

Indien gewenst bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze toonzaal om onze producten te komen bezichtigen. Komt u voor een hoek kledingkast? Dan adviseren we u voor uw bezoek eerst een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat onze maatwerk specialist voor u aanwezig is en de tijd voor u kan nemen. 

 

Voorbeeld indeling hoek kledingkast

indeling van een hoekkast kledingkast

Welke kledingkasten zijn geschikt?

De onderstaande kledingkasten zijn geschikt om te verwerken tot een op maat gemaakte hoekkast voor uw kleding. In onze webshop kunt u bij deze kasten een goede indruk krijgen van de uiterlijke mogelijkheden van onze hoek kledingkasten. De kasten hieronder geven u een indruk van de kleuren, materialen, keuze-opties en indeling voor de rechte delen van uw nieuwe hoekkast.

 

Productaanbod hoekkast

Gratis bezorging en montage

Alle hoekkledingkasten worden gratis bij u thuis afgeleverd. Daarbij verzorgen onze ervaren medewerkers gelijk een professionele montage van uw nieuwe kast. Een hoekkast van Slaapkamerweb is dus geen bouwpakket, maar een kant en klare kast die gelijk voor u op de gewenste plek wordt gemonteerd!


Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

Wij bestelden een ledikant met lattenbodem en een samengestelde hoekkast. Dat alles is zeer naar onze zin uitgepakt en in elkaar gezet. Het paste precies en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn er blij mee. Een aanrader!

Marianne en Ralph uit Purmerend

Makkelijk te bestellen, netjes gebeld voor een leverafspraak. Op de datum zelf waren de heren keurig op tijd en binnen een uur was de kast door hun gemonteerd. Ook gaven zij goed advies over de mogelijkheden de kast te laten doorlopen in een hoek waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Die bestelling volgt binnenkort!

Maarten Lek uit Houten
» Lees alle reviews
webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken