Hoekkast kopen voor in uw slaapkamer

Witte hoekkast kledingkast maken

Heeft u zowel een linker- als een rechtermuur vrij in uw slaapkamer en bent u opzoek naar een passende kledingkast? Wellicht is een hoekkast in uw kamer de oplossing om uw kleding op te bergen. Een hoekkast is niet alleen zinvol voor het opbergen van uw kleding, deze kast kan de loze ruimte in een hoek perfect opvullen en ziet er ook nog eens erg luxe uit.

Of u nu een kleine hoekkast of een grote hoekkast wilt kopen, mogelijkheden zijn er genoeg. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw slaapkamer kunnen wij een hoekkast maken voor u. Deze zijn al mogelijk wanneer u minimaal 150cm vrij heeft op de linkermuur en minimaal 150cm vrij heeft op de rechtermuur.

Als u uw hoekkast koopt bij Slaapkamerweb dan bezorgen en monteren wij gratis door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Wij doen dit met plezier voor u. Natuurlijk nemen wij het overgebleven verpakkingsmateriaal weer mee, zodat uw kamer netjes achterblijft.

Ontwerp uw hoekkast in uw eigen stijl!

Bij het ontwerpen van een hoekkast op maat kunnen wij gebruik maken van verschillende hoekkastsystemen. Wij kunnen hiermee een hoekkast geheel naar uw wensen ontwerpen. Hierbij wordt niet enkel gelet op de beschikbare ruimte die u aangeeft, maar ook uw wensen qua kleur en indeling. Of u nu een hoekkast met spiegel of juist zonder spiegel of met glas zoekt, het is allemaal mogelijk.

Kies uw eigen kleur

kleuren hoekkastHiernaast ziet u de verschillende kleuren waarmee wij een hoekkast kunnen samenstellen. Voor de omranding van de kast heeft u een keus uit maarliefst 8 verschillende kleuren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een hoekkast in het wit of in het zwart maken.

Mocht u graag wat meer contrast in uw hoekkast brengen, kunt u de deuren in een glas of hoogglans kleur kiezen. Eveneens zijn de deuren in het alpine wit mogelijk in combinatie met alle rompkleuren.

Om uw slaapkamer optisch ruimtelijker eruit te laten zien, kunt u een spiegel op een deur laten plaatsen van uw kledingkast. Het mooiste komt de spiegel tot zijn recht op het hoekelement van de hoekkast.  

De indeling van uw hoekkast

De indeling van uw hoekkast is zeer persoonlijk. Deze is afhankelijk van uw garderobe, de manier waarop u deze graag opbergt en of u nog andere spullen in de kast wilt opbergen zoals beddengoed of huishoudelijke spullen.

Onze hoekkasten zijn onderverdeeld in verschillende kastvakken. Standaard is ieder kastvak voorzien van 2 legplanken en 1 roede. Wilt u graag een andere indeling? Bijvoorbeeld laden of extra legplanken? Dat is geen probleem. Wij kunnen de indeling van een hoekkast geheel naar uw eigen wens samenstellen. Geef uw wensen dan ook gerust aan wanneer u uw vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt via de groene button onderaan deze pagina. Onze hoekkast specialisten zullen rekening houden met al uw wensen om zo de beste hoekkast voor u te maken.

Aanpassingen op maat mogelijk!

Om een hoekkast breder te maken, kan deze worden uitgebreid met verschillende elementen aan beide zijden. Door verschillende elementen te gebruiken kunnen wij een hoekkast voor u samenstellen die zo goed mogelijk is afgestemd op de beschikbare ruimte.  U kunt kiezen uit diverse hoogten, waaronder 201cm, 223cm, 226cm, 235cm en 239cm.

Bij een beschikbare ruimte van 180 cm op de linkermuur en een ruimte van 230 cm op de rechtermuur kunnen wij bijvoorbeeld de volgende hoekkast maken voor u.

Grote slaapkamer hoekkast met spiegel

Deze hoekkast is al mogelijk vanaf € 1509,- inclusief afgebeelde indeling en gratis bezorging en montage. Wilt u deze hoekkast bestellen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Doe inspiratie op!

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden met betrekking tot onze hoekkasten-collectie, hebben wij voor u een overzicht opgesteld van een aantal kledingkasten.

         indeling hoekkast samenstellen    Voorbeeld indeling hoekkast Premium

      Grote hoekkast met spiegel             Voorbeeld hoekkast Premium 
        Alpine witte omranding en deuren

       hoekkast samenstellen               Voorbeeld hoekkast Royal
               zand eiken omranding met
               hoogglans witte deuren 

Hoekkast op maat aanvragen?

Bent u benieuwd welke hoekkast wij voor u kunnen maken? Waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen en mogelijkheden? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte voor een hoekkast op maat aan door op de groene knop “vraag hoekkast offerte aan” te klikken. Vervolgens wordt er een nieuwe pagina geopend waarin u uw gegevens en wensen kunt invullen. Eén van onze hoekkast specialisten, Niek, Ronny of Carolien, zal doorgaans binnen 24 uur voor u een offerte van een hoekkast maken en u per e-mail naar u toesturen.

hoekkast offerte aanvragen

Gratis bezorging en montage!

De bezorging en montage van onze hoekkasten op maat nemen wij geheel op ons. Wij komen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Doorgaans kunt u uw hoekkast op maat in 5 tot 8 weken bij u in huis verwachten.

Van welke kledingkasten kunnen wij een hoekkast maken?

Om een hoekkast te maken, kunnen wij verschillende typen kledingkasten gebruiken. Doorgaans ontwerpen wij hoekkasten met draaideuren, omdat deze in vrijwel iedere slaapkamer geplaatst kunnen worden. Een hoekkast met draaideuren is daarnaast vaak het meest gebruiksvriendelijk, omdat alle kastvakken gemakkelijk te bereiken zijn. Dit terwijl u bij een hoekkast met schuifdeuren te maken kunt hebben met deuroverlapping.

Wilt u liever een hoekkast in combinatie met schuifdeuren? Dit is mogelijk vanaf een muurbreedte van 260cm aan beide zijden. Hieronder vindt u een indruk van de kleuren, materialen en keuze-opties voor de rechte delen van uw nieuwe hoekkast. 

Productaanbod hoekkast