hoekkast
golf

Productaanbod hoekkast

Ontwerp uw hoekkast in uw eigen stijl!

Bij het ontwerpen van een hoekkast op maat kunnen wij gebruik maken van verschillende hoekkastsystemen. Wij kunnen hiermee een hoekkast geheel naar uw wensen ontwerpen. Hierbij wordt niet enkel gelet op de beschikbare ruimte die u aangeeft, maar ook uw wensen qua kleur en indeling. Of u nu een hoekkast met spiegel of juist zonder spiegel of met glas zoekt, het is allemaal mogelijk.

Kies uw eigen kleur

Hiernaast ziet u de verschillende kleuren waarmee wij een hoekkast kunnen samenstellen. Voor de omranding van de kast heeft u een keus uit maarliefst 8 verschillende kleuren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een hoekkast in het wit of in het zwart maken.

Mocht u graag wat meer contrast in uw hoekkast brengen, kunt u de deuren in een glas of hoogglans kleur kiezen. Eveneens zijn de deuren in het alpine wit mogelijk in combinatie met alle rompkleuren.

Om uw slaapkamer optisch ruimtelijker eruit te laten zien, kunt u een spiegel op een deur laten plaatsen van uw kledingkast. Het mooiste komt de spiegel tot zijn recht op het hoekelement van de hoekkast.

De indeling van uw hoekkast

De indeling van uw hoekkast is zeer persoonlijk. Deze is afhankelijk van uw garderobe, de manier waarop u deze graag opbergt en of u nog andere spullen in de kast wilt opbergen zoals beddengoed of huishoudelijke spullen.

Onze hoekkasten zijn onderverdeeld in verschillende kastvakken. Standaard is ieder kastvak voorzien van 2 legplanken en 1 roede. Wilt u graag een andere indeling? Bijvoorbeeld laden of extra legplanken? Dat is geen probleem. Wij kunnen de indeling van een hoekkast geheel naar uw eigen wens samenstellen. Geef uw wensen dan ook gerust aan wanneer u uw vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt via de groene button onderaan deze pagina. Onze hoekkast specialisten zullen rekening houden met al uw wensen om zo de beste hoekkast voor u te maken.

Aanpassingen op maat mogelijk!

Om een hoekkast breder te maken, kan deze worden uitgebreid met verschillende elementen aan beide zijden. Door verschillende elementen te gebruiken kunnen wij een hoekkast voor u samenstellen die zo goed mogelijk is afgestemd op de beschikbare ruimte.  U kunt kiezen uit diverse hoogten, waaronder 201cm, 223cm, 226cm, 235cm en 239cm.

Bij een beschikbare ruimte van 180 cm op de linkermuur en een ruimte van 230 cm op de rechtermuur kunnen wij bijvoorbeeld de volgende hoekkast maken voor u.

Grote slaapkamer hoekkast met spiegel

Deze hoekkast is al mogelijk vanaf € 1509,- inclusief afgebeelde indeling en gratis bezorging en montage. Wilt u deze hoekkast bestellen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Doe inspiratie op!

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden met betrekking tot onze hoekkasten-collectie, hebben wij voor u een overzicht opgesteld van een aantal kledingkasten.

Hoekkast op maat aanvragen?

Bent u benieuwd welke hoekkast wij voor u kunnen maken? Waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen en mogelijkheden? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte voor een hoekkast op maat aan door op de groene knop “vraag hoekkast offerte aan” te klikken. Vervolgens wordt er een nieuwe pagina geopend waarin u uw gegevens en wensen kunt invullen. Eén van onze hoekkast specialisten, Niek, Ronny of Carolien, zal doorgaans binnen 24 uur voor u een offerte van een hoekkast maken en u per e-mail naar u toesturen.

hoekkast offerte aanvragen

Gratis bezorging en montage!

De bezorging en montage van onze hoekkasten op maat nemen wij geheel op ons. Wij komen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Doorgaans kunt u uw hoekkast op maat in 8 tot 12 weken bij u in huis verwachten.

Van welke kledingkasten kunnen wij een hoekkast maken?

Om een hoekkast te maken, kunnen wij verschillende typen kledingkasten gebruiken. Doorgaans ontwerpen wij hoekkasten met draaideuren, omdat deze in vrijwel iedere slaapkamer geplaatst kunnen worden. Een hoekkast met draaideuren is daarnaast vaak het meest gebruiksvriendelijk, omdat alle kastvakken gemakkelijk te bereiken zijn. Dit terwijl u bij een hoekkast met schuifdeuren te maken kunt hebben met deuroverlapping.

Wilt u liever een hoekkast in combinatie met schuifdeuren? Dit is mogelijk vanaf een muurbreedte van 260cm aan beide zijden. Hieronder vindt u een indruk van de kleuren, materialen en keuze-opties voor de rechte delen van uw nieuwe hoekkast.