Hangkast zwart

Wij hebben een ruim assortiment aan zwarte hangkasten, die u tal van opties bieden. Echter hebben al onze hangkasten één ding gemeen en dat is dat ze van een hoge kwaliteit zijn en daardoor lang meegaan. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de kast van binnen en buiten helemaal zelf samen te stellen. Zodat u keer op keer kunt genieten van deze aankoop. 

Soorten zwarte hangkasten

Onze collectie zwarte hangkasten bestaat uit zweefdeurkasten en draaideurkasten met elk zijn eigenschappen. Waarbij het belangrijkste verschil natuurlijk zit in de uitstraling en de manier hoe de deuren openen. Bij de draaideurkast nemen de deuren daardoor ruimte in bij het openen en de bij het openen van de zweefdeuren belemmeren deze u niet in de ruimte bij het openschuiven. 

Uw favoriete zwarte uitvoering van uw hangkast 

De zwarte uitvoering kiest u bij ons zelf. Bij iedere hangkast heeft u namelijk opties om te kiezen voor een eigen uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de romp een zwarte kleur kiezen, maar ook grafiet behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden. De deuren kunt u hetzelfde laten uitvoeren maar kan in sommige gevallen ook in hoogglans, zwart glas of staal look. Ook kunt u zwarte elementen combineren met andere tinten voor bijvoorbeeld de deuren of elementen van de deuren. Ook behoort een spiegeldeur vaak tot de opties. Nog meer combinatiemogelijkheden heeft u bij de opties van de handgrepen. Kortom, uw zwarte hangkast stelt u zelf samen in een uniek meubel die mooi aansluit bij uw wensen in uitstraling. 

De juiste maat van uw zwarte hangkast

Een mooie zwarte hangkast is natuurlijk fijn, maar u heeft er niets aan als deze niet past in de ruimte, of de ruimte niet goed benut. Daarom kunt bij onze hangkasten kiezen uit diverse afmetingen. In de breedte zijn er mogelijkheden vanaf 91 cm tot maar liefst 5 meter. In de hoogte zijn er mogelijkheden vanaf 217 cm tot 239 cm. Mocht uw ideale afmeting hier niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden. 

De juiste indeling van uw zwarte hangkast

Een hangkast zorgt ervoor dat uw kleding netjes hangt en tevens een handig overzicht geeft in de kast. Heel prettig dus! Aangezien u zelf vaak het beste weet hoe u de kast ingedeeld wil hebben, kunt u middels onze ‘kastentool’ zelf tot een gewenste indeling komen. Wij zorgen dat u een overzicht heeft, van de kastvakverdeling van de door u gewenste maat hangkast. Met de knop ‘Kies indeling en bestel’ kunt u bij uw favoriete kast op een kastvak klikken om deze in te delen en te kiezen voor accessoires die hierbij handig zijn. 

Kies zelf de juiste accessoires voor uw hangkast

Een hangkast hoeft niet alleen maar te bestaan uit roedes, al kan dat natuurlijk wel. Daarbij moet u weten dat naast roedes er ook andere accessoires zijn, waarbij u het mogelijk maakt om uw kleding te hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pantalonhouder of de kleinglift, die ideaal is om een roede hoog in de kast naar u toe te halen. Een kastvakverdeler is vaak voorzien van een roede met legplanken en kan ook erg handig zijn. Daarnaast zijn er tal van andere opbergmogelijkheden en accessoires waaruit u kunt kiezen om uw hangkast optimaal te maken. Waarvoor kiest u?

Mocht u nou graag hulp hebben bij het maken van deze indeling of vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.  

Zwarte hangkast online bestellen

Wanneer u uw favoriete zwarte hangkast besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De levertijd kunt u bij iedere kast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij de hangkast aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Gratis bezorging en montage

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Wij willen u graag een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de hangkast vanzelfsprekend netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan.