massief houten ledikant
golf

Productaanbod massief houten ledikanten

sort icon

Kwaliteit van massief hout

Allereerst wat meer informatie over massief hout. Dit materiaal is bij verreweg de meeste mensen favoriet om een paar redenen. Zo is massief hout, 100% hout zonder toevoeging of verwerking van andere materialen. Omdat hout reageert op temperatuurverschillen door te krimpen of uit te zetten, zult u ontdekken dat meubelen vaak uit planken bestaan die tegen elkaar aan gelijmd zijn. Dit wordt gedaan om de natuurlijke werking van hout te beperken en te garanderen dat het meubel vormvast is.

Naast het karakteristieke uiterlijk van massief hout, biedt dit hout ook hoogwaardige kwaliteit. Een massief houten ledikant gaat jarenlang mee en kan zelfs, indien nodig, gerestaureerd worden bij kleine beschadigingen. Hout kan opnieuw geschuurd en beschilderd worden waardoor het telkens weer als nieuw lijkt.  Zo gaat een massief houten ledikant misschien wel een leven lang mee! 

Fijne extra’s van Slaapkamerweb 

In de inleiding werd al even aangestipt: het is belangrijk dat de winkel van uw keuze extra’s biedt die het zo makkelijk mogelijk maken om een aankoop te doen en daarvan gebruik te maken. Bij Slaapkamerweb bent u verzekerd van gratis bezorging en montage bij veel bedden. Dit betekent niets minder dan dat we uw massief houten ledikant komen brengen en op de door u gewenste plek in elkaar zetten. Zo slaapt u nog dezelfde nacht in uw nieuwe bed!  

Ledikanten van ander materiaal 

Slaapkamerbed heeft een ruim assortiment aan massief houten ledikanten. Zo kiest u uit eenpersoonsledikanten, tweepersoonsledikanten en kinderledikanten. Ook stapelbedden en hoogslapers zijn te vinden in ons assortiment. Uiteraard kan het ook zo zijn dat u de voorkeur hebt voor een metalen bed omdat dat beter past bij de sfeer in uw slaapkamer. Een andere mogelijkheid is slapen op een boxspring. Kortom: de keuze is enorm. Hebt u hulp nodig bij uw keuze? Neem contact met ons op, we helpen u graag!