1 persoons ledikanten

Een eenpersoons ledikant heeft doorgaans een breedte van 90 centimeter. Slaapkamerweb biedt volop bedden in deze breedtemaat. Er zijn ook eenpersoons ledikanten met een breedte van 100 cm (breed). Deze zijn ideaal wanneer u gesteld bent op net iets meer ruimte in bed, of wanneer u groot of breed gebouwd bent. Slaapkamerweb staat bekend om een uitgebreide keuze in diverse lengtematen: naast ledikanten met de standaardlengte van 200 centimeter vindt u bij ons ook de lengtematen 190 cm, 210 cm en 220 cm. 

Gratis bezorging en montage vanaf € 400,-

Vindt u in onze webshop een eenpersoons ledikant dat u past? Vanaf een totale besteding van € 400,- is bezorging en montage helemaal gratis. We maken een afspraak met u, plaatsen het bed gelijk op de gewenste plaats in uw woning en nemen de verpakkingsmaterialen mee terug. Daar heeft u dus geen omkijken naar!

1-persoons ledikant

Productaanbod 1persoons ledikant

1-persoons ledikant in uw maat

De breedtemaat voor uw nieuwe bed hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Vooral als u groter of breder bent of een ruimer bed gewoon comfortabeler vindt, kunt u kiezen voor een 1-persoons ledikant van 100 centimeter beed. De lengtemaat is vooral voor lange mensen heel belangrijk. Het ideale ledikant is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u ongeveer 1,90m dan is 210 cm voor u de juiste lengte. Bent u ongeveer 2,00m lang, kies dan voor een bed van 220 centimeter. Een bed van 190 centimeter is vooral geschikt voor tieners en mensen tot 1,70m.

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

We hebben een bed bij Slaapkamerweb besteld. In de winkel zijn we geholpen met uitstekend advies. Hij ligt perfect, een stuk beter dan ons oude bed. Door de gratis bezorging en montage hebben we gelukkig zelf niet hoeven klungelen met het in elkaar zetten van het bed. Top!

Michiel uit Lochem
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken