Elektrische lattenbodem

Een elektrische lattenbodem is de perfecte lattenbodem voor mensen die hun bedbodem zelf willen instellen. Doordat deze verstelbaar is, geniet u van extra comfort. Als u wilt lezen of televisie wilt kijken in bed, dan is het handig als u wat rechter op kunt zitten. Met een elektrische lattenbodem hoeft u niet de juiste zitpositie te zoeken door middel van kussens in uw rug; het hoofdeinde van een elektrische lattenbodem is te verstellen zodat uw bed u eenvoudig de juiste rugsteun geeft. Daarnaast is ook het voeteneinde verstelbaar. Dit is het perfecte hulpmiddel als u met uw benen omhoog moet slapen. Met een elektrische lattenbodem heeft u totale controle over uw lighouding en uw comfort.

Het voordeel van elektrische lattenbodems

Verstelbare lattenbodems kunnen zowel elektrisch als met de hand versteld worden. Omdat er meestal een matras op een lattenbodem ligt, kan het verstellen met de hand een zware klus zijn. Veel mensen met een handverstelbare lattenbodem gebruiken de mogelijkheden hiervan in de praktijk zelden. Met een elektrische lattenbodem gaat dit veel makkelijker.

Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment aan verstelbare lattenbodems. Wij bieden twee varianten; volledig- en half-elektrisch. Met een volledig elektrische lattenbodem kunt u zowel het hoofdeinde als het voeteneinde elektrisch verstellen. Bij de half-elektrische variant is het hoofdeinde elektrisch te bedienen en brengt u het voeteneinde handmatig op de juiste hoogte.

Uw lattenbodem gratis thuisbezorgd

elektrische lattenbodemLattenbodems worden gratis thuisbezorgd vanaf een totale besteding vanaf € 200 (heel Nederland m.u.v. Waddeneilanden). Sommige elektrische lattenbodems zijn uit voorraad leverbaar, voor andere geldt een levertijd van 1-4 weken. Is het voor u van belang dat u de elektrische lattenbodem snel ontvangt? Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Productaanbod elektrische lattenbodem

 

Kies de elektrisch lattenbodem die bij u past

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Om uw nachtrust te bevorderen is het belangrijk om een bedbodem te kiezen die bij u past. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom aan de Hekkehorst 30 in Zutphen. U kunt bij ons proefliggen op de verschillende elektrische lattenbodems. Daarbij bekijken wij uw lighouding en adviseren wij u over welk bedbodem hier het beste op aansluit. Zo weet u zeker dat u kiest voor een lattenbodem die perfect is voor u.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken