elektrische lattenbodem
golf

Productaanbod elektrische lattenbodem

Het voordeel van elektrische lattenbodems

Verstelbare lattenbodems kunnen zowel elektrisch als met de hand versteld worden. Omdat er meestal een matras op een lattenbodem ligt, kan het verstellen met de hand een zware klus zijn. Veel mensen met een handverstelbare lattenbodem gebruiken de mogelijkheden hiervan in de praktijk zelden. Met een elektrische lattenbodem gaat dit veel makkelijker.

Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment aan verstelbare lattenbodems. Wij bieden twee varianten; volledig- en half-elektrisch. Met een volledig elektrische lattenbodem kunt u zowel het hoofdeinde als het voeteneinde elektrisch verstellen. Bij de half-elektrische variant is het hoofdeinde elektrisch te bedienen en brengt u het voeteneinde handmatig op de juiste hoogte.

Kies de elektrisch lattenbodem die bij u past

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Om uw nachtrust te bevorderen is het belangrijk om een bedbodem te kiezen die bij u past. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom aan de Hekkehorst 30 in Zutphen. U kunt bij ons proefliggen op de verschillende elektrische lattenbodems. Daarbij bekijken wij uw lighouding en adviseren wij u over welk bedbodem hier het beste op aansluit. Zo weet u zeker dat u kiest voor een lattenbodem die perfect is voor u.