Ledikant

Een mooie bedombouw maakt u bed helemaal af! Het geeft sfeer en uitstraling aan uw slaapkamer. Wilt u bijvoorbeeld een bed met een strakke look? Of past een robuuste uitstraling meer bij u? Al onze ledikanten zijn gemaakt van MDF platen en kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Bijvoorbeeld wit, zwart en grijs, maar ook hoogglans wit of zwart. Of in een houtlook van bijvoorbeeld eiken of beuken. Ook hebben we bedden van massief hout.

Welke maat ledikant zoekt u?

Bij Slaapkamerweb hebben we een ruim assortiment bedden. We hebben eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden. Ook hebben we seniorenbedden die hoger op de poten staan zodat u gemakkelijker in en uit kunt stappen.

Bent u wat langer dan gemiddeld? Dan heeft u baat bij een ledikant dat langer is dan 2 meter, bijvoorbeeld 2.10 of 2.20 meter.

Ook hebben wij ruime keus aan ledikanten voor kinderen. Van peuterbedden tot hoogslapers. En van maxi kinderbedden tot stapelbedden.

Ledikant met bedbodem en matras

Aan een bed zonder bedbodem en matras heeft u niets. Daarom hebben we bij Slaapkamerweb een ruime keus aan bodems en matrassen. Alle bedden zijn zonder matras, zodat u zelf het matras uit kunt kiezen dat het beste bij u en uw slaaphouding past. Bekijk onze collectie matrassen.

Productaanbod Ledikant

Uw ledikant gratis thuisbezorgd

Onze ervaren medewerkers brengen uw bestelling graag bij u thuis en zetten het kosteloos voor u in elkaar. Dit doen we bij een bestelling van 400,- of meer.

Wilt u het bed eerst in het echt komen bekijken? Dat kan! Kom langs in onze showroom en kies wat u het mooiste vindt.