Kastinterieur

Heeft u al een kledingkast van Slaapkamerweb in huis, of wilt u er een bestellen met een eigen gekozen indeling? Op deze pagina vindt u alle mogelijke kledingkast accessoires voor in uw kast. Op deze manier bepaalt u zelf hoe uw kastinterieur eruit ziet en welke accessoires voor u handig zijn. Kies eerst het type kast wat u heeft:

Kies uw eigen indeling van de kledingkast

Meer hanggedeelte nodig dan legplanken? Een schoenenrek of juist niet? Alles is mogelijk! De kledingkast accessoires op deze pagina zijn onderverdeeld in type kledingkasten, zo hebt u meteen een overzicht van de accessoires die horen bij uw kledingkast. 

Kastinterieur op maat

Het indelen van uw kledingkast is eenvoudiger dan ooit! Slaapkamerweb heeft een tool ontwikkeld waarmee u door slechts enkele klikken met uw muis, het voor u perfecte kastinterieur ontwerpt. Op deze manier voorkomt u dat u een prachtige kast ziet, maar opgescheept zit met een indeling die voor u niet handig is. Overigens kunt u hier ook later eventueel nog losse accessoires bijbestellen. Wilt u hulp bij het indelen van uw kast? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

Kijk ook eens naar: