Kastinterieur zweefdeurkasten

Bij de indeling van uw zweefdeurkast is veel variatie mogelijk. Wilt u graag wat meer ruimte om dingen op te hangen dan kunt u voor een extra roede kiezen. Bij een hoog gemonteerde roede is het mogelijk om een kledinglift te installeren, hiermee kunt u uw kleding naar beneden halen zodat u makkelijker uw kleding uit de kast kunt halen. U kunt er ook voor kiezen om extra planken of lades te laten monteren voor meer opbergruimte van uw andere kleding of accessoires. 

Filter  filter icon
sort icon

Welk kastinterieur past in uw kledingkast?

Onze kledingkasten zijn opgedeeld in 3 verschillende series: 
Impact zweefdeurkasten*
Royal zweefdeurkasten
Premium zweefdeurkasten

De accessoires hebben dezelfde serienamen, zodat u gemakkelijk de juiste type accessoires voor bij uw bestelde zweefdeurkast van Slaapkamerweb kunt (na)bestellen.

*Neemt u voor de Impact accessoires contact met ons op. 

Uw zweefdeur zelf indelen

Zweefdeurkasten hebben 2 of meerdere deuren die over elkaar heen schuiven bij het openen van de kast. Dit maakt de zweefdeurkast een ideale kast voor kleinere ruimtes, de kast neemt minder ruimte in beslag en vormt geen belemmering in uw looppad. Bij de indeling geven deze deuren soms een beperking bij gebruik van bijvoorbeeld lades.

Opgelet bij zweefdeurkasten

Bij het aanschaffen van een zweefdeurkast is het belangrijk om te weten dat niet alle accessoires (bijvoorbeeld softclose lades) in alle kastgedeeltes mogelijk zijn in verband met de deuroverlapping.

Planken, roedes en andere kast accessoires die u bij Slaapkamerweb besteld zijn alleen geschikt voor kasten die u ook bij Slaapkamerweb heeft aangeschaft, dit omdat alles op maat gemaakt en geleverd wordt.

Kijk ook eens naar: