Zweefdeurkasten

Kasten vormen veelal een belangrijke aspect binnen uw slaapkamer, u wilt uw kleding en andere dingen netjes op kunnen bergen. Het opbergen van uw spullen kan in verschillende soorten kasten. In tegenstelling tot draaideurkasten bevatten zweefdeurkasten 2 of meerdere deuren die over elkaar heen schuiven bij het openen van de kast. Dit maakt de zweefdeurkast een ideale kast voor kleinere ruimtes, de kast neemt minder ruimte in beslag en vormt geen belemmering in uw looppad.

Bij de indeling van uw zweefdeurkast is veel variatie mogelijk. Wilt u graag wat meer ruimte om dingen op te hangen dan kunt u voor een extra roede kiezen. Bij een hoog gemonteerde roede is het mogelijk om een kledinglift te installeren, hiermee kunt u uw kleding naar beneden halen zodat u makkelijker uw kleding uit de kast kunt halen.

U kunt er ook voor kiezen om extra planken of lades te laten monteren voor meer opbergruimte van uw andere kleding of accessoires. U kunt uw zweefdeurkast dus geheel naar eigen smaak inrichten. Roedes en planken zijn bij slaapkamerweb altijd op vooraad en kunnen dan ook al binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd worden. Bij een bestelling onder de € 50,00 betaalt u slechts € 3,95 pakket verzendingskosten. Boven de € 50,00 is de pakketverzending gratis.

    Producten binnen Zweefdeurkasten

    Bij het aanschaffen van een zweefdeurkast is het belangrijk om te weten dat niet alle accessoires (bijvoorbeeld softclose lades) in alle kastgedeeltes mogelijk zijn in verband met de deuroverlapping.

    Planken, roedes en andere kast accessoires die u bij slaapkamerweb besteld zijn alleen geschikt voor kasten die u ook bij Slaapkamerweb heeft aangeschaft, dit omdat alles op maat gemaakt en geleverd wordt.

    webwinkel keurmerk
    Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken