Zweefdeurkast Royal

De Royal zweefdeurkasten zijn robuuste kledingkasten die u een koninklijk gevoel geven. U stelt de kast zelf volledig samen zodat die perfect bij de uitstraling van uw slaapkamer past. U kunt kiezen voor rustiek eiken, wild eiken, walnoot, alpine wit, Fango en grafiet. Wilt u meerdere kleuren? Ook dat kan! De buitenste twee en de binnenste twee deuren kunt u los van elkaar kiezen. Ook kunt u in het midden grote spiegeldeuren bestellen. Zo lijkt uw slaapkamer groter en kunt u gelijk zien hoe de kleding u staat.

Deze prachtige zweefdeurkast Royal geeft een chique uitstraling aan iedere slaapkamer. 

Productaanbod zweefdeurkast royal

Ervaringen

"Door omstandigheden hadden wij snel nieuwe kasten nodig, maar door de aanstaande vakantieperiode zou dit helaas lastig worden. De Firma Demmers toonde zich betrokken en dacht met ons mee. Tot onze blijdschap werden deze kasten sneller geleverd dan oorspronkelijk gepland en vakkundig in elkaar gezet door de vriendelijke monteurs. Hulde aan alle medewerkers van de Firma Demmers. Mooie producten en een prettige en persoonlijke benadering. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!!"Sophie - Haarlem.

"Ik heb recent een grote kledingkast gekocht bij Slaapkamerweb en dat is me goed bevallen. De website is helder en duidelijk en functioneert vlekkeloos: de verschillende keuze-opties werken prima. Het email contact is van hetzelfde niveau. Vragen per mail worden doorgaans binnen een paar uur to the point beantwoord. De klerenkast is zonder problemen bezorgd en gemonteerd. De twee monteurs vormen een gouden duo. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daarom efficient werken. De klus was binnen anderhalf uur geklaard en de rommel weer opgeruimd. Ik ben heel tevreden met de klerenkast en de gang van zaken. Prima website, prima service en prima bezorging. Mijn dank hiervoor."B. Hofstede - Nijmegen. 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken