Zweefdeurkast Royal

Onze zweefdeurkasten Royal zijn kwalitatief goede kledingkasten die garantie bieden voor jaren opbergplezier. U kunt de zweefdeurkast Royal geheel samenestellen naar uw eigen wensen. Zowel de buitenkant als de binnenkant. Onze zweefdeurkasten Royal zijn dan ook geschikt voor elke slaapkamer en garderobe. De kleinste kast is al mogelijk op 137cm breedte en de grootste op maarliefst 361cm! Deze prachtige zweefdeurkast Royal geeft een chique uitstraling aan iedere slaapkamer. 

Kenmerken zweefdeurkast Royal

 Volledig metaalbeslag
 Hoogwaardige kwaliteit spaanplaat en MDF-delen
 5 jaar garantie
 Gratis bezorging & montage

Productaanbod zweefdeurkast royal

Levering zweefdeurkast Royal

U hoeft zich niet druk te maken over de bezorging en montage van de zweefdeurkast Royal. Dit verzorgen wij namelijk voor u! Wij komen in heel Nederland, met uizondering van de Waddeneilanden. De bezorging én montage is geheel gratis bij een bestelling van een zweefdeurkast Royal! Na het plaatsen van uw bestelling kunt u de kledingkast met zweefdeuren doorgaans al in 5 tot 7 weken later bij u in huis verwachten!

 Gratis bezorging & montage
 Doorgaans in 5 tot 7 weken bij u in huis

Ervaringen

"Door omstandigheden hadden wij snel nieuwe kasten nodig, maar door de aanstaande vakantieperiode zou dit helaas lastig worden. De Firma Demmers toonde zich betrokken en dacht met ons mee. Tot onze blijdschap werden deze kasten sneller geleverd dan oorspronkelijk gepland en vakkundig in elkaar gezet door de vriendelijke monteurs. Hulde aan alle medewerkers van de Firma Demmers. Mooie producten en een prettige en persoonlijke benadering. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!!" Sophie - Haarlem.

"Ik heb recent een grote kledingkast gekocht bij Slaapkamerweb en dat is me goed bevallen. De website is helder en duidelijk en functioneert vlekkeloos: de verschillende keuze-opties werken prima. Het email contact is van hetzelfde niveau. Vragen per mail worden doorgaans binnen een paar uur to the point beantwoord. De klerenkast is zonder problemen bezorgd en gemonteerd. De twee monteurs vormen een gouden duo. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daarom efficient werken. De klus was binnen anderhalf uur geklaard en de rommel weer opgeruimd. Ik ben heel tevreden met de klerenkast en de gang van zaken. Prima website, prima service en prima bezorging. Mijn dank hiervoor." B. Hofstede - Nijmegen. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken