kledingkast 170 cm breed
golf

Productaanbod kledingkasten van 170 cm breed 

Een kledingkast van 170 cm breed ideaal in kleinere slaapkamers

Heeft u slechts ruimte voor een smalle kledingkast dan is het handig om de ruimte in de hoogte te zoeken. Onze kledingkasten zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. Ideaal om wat extra planken bovenin te hebben voor textiel dat u niet dagelijks gebruikt! Nog meer opbergruimte nodig? Neem dan een bed met opberglades eronder. Ideaal voor bijvoorbeeld dekbedden, slaapzakken en kussens!

Wist u dat wij gemiddeld een derde deel van ons leven in bed doorbrengen? Een rustige en opgeruimde slaapkamer is dan ook echt belangrijk! We ontspannen en slapen dan veel beter. Dit zorgt voor een betere gezondheid, hogere concentratie en meer geluksmomenten!

Wij bouwen uw kledingkast van 170 cm breed gratis voor u op

Slaapkamerweb staat voor service. Dit houdt in dat wij uw bestelling gratis bij u thuisbezorgen, tot in de gewenste kamer. Bovendien zorgen onze monteurs ervoor dat uw kast geheel voor u wordt opgebouwd. De rommel nemen ze mee terug. U hoeft alleen nog maar te zorgen van het inpakken van de nieuwe kledingkast! Uiteraard mag u ook een kopje koffie voor onze monteurs zetten...