kledingkast 180 breed
golf

Productaanbod kledingkast 180 breed

Uw kledingkast 180 breed geheel naar wens ingedeeld!

We maken het kopen van een kledingkast graag gemakkelijk voor u. U maakt gebruik van een handig tool en stelt de indeling zelf samen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Kies in de tool de optie "kledingkast 180 breed" en u krijgt alle indelingsmogelijkheden voor deze breedte te zien! Onze kledingkasten zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke stijl, een moderne stijl of een kledingkast in hoogglans? Ook de deuren kiest u zelf. Wilt u bijvoorbeeld zweefdeurkasten of heeft u liever schuifdeurkasten? Liever een kledingkast met spiegel? Geen probleem! Bij al onze kledingkasten kunt u spiegels toevoegen. 

Keuze kledingkast 180 breed

Bent u nieuwsgierig naar onze kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom. We hebben kledingkasten van 226 cm en 239 cm hoog. Omdat u de kledingkast 180 breed zelf samenstelt heeft u ook invloed op de prijs. Het voordeel is dat u alleen betaalt voor dat wat u nodig heeft! 

Kledingkast 180 breed online bestellen

Service vinden wij belangrijk! Daarom krijgt u online dezelfde service als in onze showroom in Zutphen. Onze klanten beoordelen ons met een 9.8! Bij Slaapkamerweb bezorgen én monteren we uw kledingkast vanaf 400 euro gratis! Onze specialisten hebben ervaring met brede kledingkasten en zetten uw kledingkast van 180 breed direct voor u in elkaar. U heeft er geen omkijken naar!