Kledingkast 180 breed

Bent u op zoek naar een kledingkast van 180 cm breed? Een kast die mooi tegen de achterwand of zijkant van uw slaapkamer past? Dan bent u bij Slaapkamerweb.nl aan het juiste adres! Al onze kasten kunt u ook als kledingkast van 180 cm breed bestellen.

We maken het kopen van een kledingkast graag gemakkelijk voor u. U maakt gebruik van een handig tool en stelt de indeling zelf samen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. In deze tool kiest u handig voor een kledingkast van 180 cm breed.

Onze kledingkasten zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke stijl, een moderne stijl of een kledingkast in hoogglans? Ook de deuren kiest u zelf. Wilt u bijvoorbeeld zweefdeurkasten of heeft u liever schuifdeurkasten?

Goed betaalbare kledingkast

Omdat u de kledingkast 180 breed zelf samenstelt, bepaalt u ook zelf de prijs. Het voordeel is dat u nooit meer betaalt dan wat u nodig heeft. Zo is een kledingkast goed betaalbaar voor iedereen.

Bij Slaapkamerweb.nl bezorgen we uw kledingkast vanaf 400 euro gratis bij u thuis. Onze specialisten hebben ervaring met brede kledingkasten en zetten uw kledingkast direct voor u in elkaar. U heeft er geen omkijken naar! 

Productaanbod kledingkast 180 breed

Keuze kledingkast 180 breed

Bent u nieuwsgierig naar onze kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom. We hebben kledingkasten van 226 cm en 239 cm hoog.

Service vinden wij belangrijk! Daarom krijgt u online dezelfde service als in onze showroom in Zutphen. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze klanten onze producten een 9.8 geven.

Veilig online betalen

Een kledingkast is een flinke investering. Dan is het extra belangrijk dat u veilig online kunt betalen en dat uw bestelling netjes wordt geleverd. Dankzij het webwinkel keurmerk geeft Slaapkamerweb u deze garantie. Zo doet u al uw bestellingen altijd veilig online. 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken