Moderne kledingkast

Haal meer uit uw slaapkamer met een luxe en moderne kledingkast. Stel zelf uw moderne kast samen in uw kleur, afmetingen en accessoires. Van moderne draaideurkasten en schuifdeurkasten tot aan zweefdeurkasten. Bestel vandaag nog een moderne kledingkast met gratis bezorging en montage!

Moderne kledingkast kopen bij Slaapkamerweb

Een kledingkast is vaak een belangrijk meubel in een slaapkamer. Bij Slaapkamerweb helpen we u graag op weg bij het kopen van de juiste moderne kledingkast. Denk hierbij aan de juiste formaten, maar ook het materiaal. Wilt u liever eerst advies van een specialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze schitterende showroom in Zutphen.

Gratis bezorging en montage

Bestel bij Slaapkamerweb uw nieuwe kledingkast en profiteer van gratis bezorging en montage bij een besteding vanaf € 400. Doorgaans kunnen wij een kast binnen 35 dagen gratis bezorgen. De montage van de kledingkast voeren we ook uit op uw gewenste plaats. Wanneer de kast staat, testen we de kast zodat u zeker weet dat de kledingkast naar uw wensen voldoet. Over verpakkingsmateriaal hoeft u geen zorgen te maken, deze nemen we op onze rekening mee. Ideaal toch?

Moderne kledingkast op maat

Wilt u een moderne kledingkast op maat bestellen? Bij Slaapkamerweb is dat mogelijk! Op onze website kunt u de kledingkast naar kleur, afmeting, materiaal en de indeling volledig naar wens samenstellen. Hoe dit werkt? Simpel! Kies uw gewenste kast en stel vervolgens uw eigen kast samen.

Ook de kastinterieur kunt u kiezen in uw gedroomde kledingkast. Zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet direct hoe uw kledingkast eruit komt te zien. Als u een kledingkast bestelt in onze webshop, weet u zeker dat de kast aan uw al wensen voldoet. Zo heeft u een kledingkast op maat voor een zachte prijs!

Moderne draaideurkasten, schuifdeurkasten en zweefdeurkasten

Bij Slaapkamerweb heeft u een ruime keuze aan moderne kledingkasten. Van de kenmerkende moderne draaideurkasten tot aan de geliefde moderne schuifdeurkasten. Ook de moderne zweefdeurkasten zijn tegenwoordig niet meer aan te slepen.

Schuifdeurkasten of zweefdeurkasten met luxe uitstraling?

Wilt u een moderne en strakke uitstraling van de kledingkast? Kies dan voor de populaire zweefdeurkasten. De zweefdeurkasten hebben de deuren voor de kast hangen. Hierdoor krijgt de kledingkast een strakke uitstraling.

Beide type kledingkasten beschikken over de mogelijkheid voor een bovenrail. Een kledingkast met bovenrail loopt minder snel vast en gaat daardoor langer mee.

Moderne kledingkast online bestellen

Bestel heel eenvoudig uw moderne kledingkast online bij Slaapkamerweb. Via onze gratis kledingkast tool kunt u de kledingkast helemaal naar wens samenstellen. Wanneer u tevreden bent met de kledingkast, kunt u direct de kledingkast bestellen.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons een e-mail met de verwachte levertijd van jouw moderne kledingkast. Uiterlijk een week voor de levering neemt één van onze collega’s contact met je op via e-mail of telefoon om door te spreken wat de uiteindelijke leverdatum en tijd zal worden.