kledingkast hoogglans wit
golf

Productaanbod kledingkasten in hoogglans wit

Voordelen hoogglans wit

Wit geeft altijd een fris gevoel mee in de ruimte waar u deze plaatst, met een hoogglans kledingkast versterkt u dit gevoel met een vleugje extra glans! Vaak is uw kledingkast hetgeen u in de ochtend als één van de eerste dingen ziet en dan kan een beetje glans in de morgen u wellicht ook wat glans geven aan de dag. 

Onze kledingkasten zijn stuk voor stuk geselecteerd op degelijkheid in gebruik en zullen dan ook een lange tijd meegaan. Zo bent u er dus zeker van dat als u een kledingkast in hoogglans wit bij ons besteld u waar krijgt voor uw geld. 

Mogelijkheden van uw witte hoogglans kledingkast

Onze kledingkasten zijn er in vele afmetingen, daarom is het handig om te weten hoeveel deze mag innemen en natuurlijk hoeveel u erin kwijt wil. Onze grotere kledingkasten bestaan uit verschillende type deuren, zo hebben schuif- en zweefdeuren het voordeel dat ze minimale ruimte innemen bij het openen. Bij een draaideurkast neemt de deur ruimte in bij het openen, maar ziet u wel meteen het gehele kastvak. Bij die laatste kunt ook kiezen voor een hoekkast, wat in sommige ruimtes een uitkomst is! U heeft bij deze mogelijkheden veel opties en kunt in de meeste gevallen ook een witte hoogglans uitvoering kiezen. 

De uitvoering van uw hoogglans kledingkast 

Bij de hoogglans witte uitvoering van uw favoriete type kledingkast kiest u voor een uitstraling die in veel interieurtypes zal passen en die zal aansluiten bij diverse stijlen. Het geeft tevens een moderne en tijdloze uitstraling aan de kamer mee. Toch is de ene witte hooglans kledingkast de andere niet en ook door de combinatie van bijvoorbeeld handvaten naar keuze, geeft u er een uniek tintje aan, deze zijn er namelijk in veel varianten. Er zijn handvatten die zijn vervaardigd van metaal of hout en voorzien van diverse designs, maar ook handvatten die in de deur zijn verwerkt of typen die u nauwelijks opmerkt. Naast de uitvoering in hoogglans wit, kunt u er ook voor kiezen een spiegel op de deur te plaatsen. Dit kan handig zijn, zodat deze niet meer nodig is in de rest van de kamer.  

De juiste indeling voor uw kledingkast

Wat is er nou fijner en maakt het gevoel van het frisse uiterlijk nou completer dan een binnenkant aan te treffen die nog opgeruimd is ook. Dat creëert u gemakkelijk zelf door een indeling te kiezen die ervoor zorgt dat uw kleding een vaste plek krijgt en u gemakkelijk verschillende kleding bij elkaar kunt vinden. Aangezien u zelf weet wat u in de kledingkast wil opbergen, komt u zelf vaak ook tot de beste indeling. Daarom laten wij u, nadat u de ideale kast heeft uitgezocht, zelf bepalen. In een handig overzicht met alle mogelijkheden op een rij laten wij u zien wat de kast de te bieden heeft en welke keuzes u hierin heeft. Daarbij kunt u kiezen uit een aantal accessoires die het gebruiksgemak verhogen.          

Accessoires voor uw witte hoogglans kledingkast

Accessoires maken de kast compleet, denk dan bijvoorbeeld aan legplanken, roedes, een kast vakverdeler of kast lift. Als u deze op de juiste plek in kan zetten, creëert u een helder indeling waarin u uw kleding netjes in kunt opbergen. Legplanken en roedes zijn gemakkelijk na te bestellen, mocht u hiervan achteraf te weinig hebben. Niet alleen in de kledingkast zijn er accessoires, maar er is bijvoorbeeld ook verlichting voor zowel in als op de kast wat erg handig kan zijn en tevens een populair item is. Kortom, met ons aanbod maakt u zelf uw kast zo compleet mogelijk en naar uw wens. 

Kom de kledingkast zelf bekijken in onze showroom

Bent u benieuwd hoe onze kasten er in het echt uit zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom te Zutphen. Hier zal één van onze verkoopmedewerkers u kunnen voorzien van informatie en advies. Mocht u eventueel vragen hebben dan kunnen zij deze beantwoorden, maar dat kan natuurlijk ook telefonisch, via de mail. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!