Hangkasten

Bent u van plan om een luxe hangkast te kopen? Bekijk dan de populaire en betaalbare collectie van Slaapkamerweb! Beschikbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Daar zit uw hangkast gegarandeerd tussen! Stel zelf uw hangkast samen op de site en bestel vandaag nog met gratis bezorging en montage. Liever eerst advies? Neem dan contact op of kom langs in de winkel.

sort icon

Hangkast kopen met gratis bezorging en montage

Bij Slaapkamerweb profiteert u al vanaf 400.- van gratis bezorging en montage! Zodra uw bestelling binnen is nemen we contact met u op. We plannen dan een geschikt moment in om uw nieuwe garderobekast te komen bezorgen en monteren. Uiteraard doen we dit gratis!

Hangkasten bestellen uw maat

Een hangkast is verkrijgbaar in diverse maten. Wilt u een smalle hangkast? Dit kan al vanaf 91 cm breed. Juist een brede garderobekast nodig? De meeste kasten zijn verkrijgbaar tot een breedte van 4 meter. U bepaalt zelf het aantal deuren, de gewenste kleur en/of u 1 of meerdere spiegels wilt. Zo past de hangkledingkast altijd bij uw smaak en interieur.

Welke hangkast heb ik nodig?

Tip: bepaal eerst of u een draaideurkast wilt, of liever een schuif- of zweefdeurkast. Dat zoekt het makkelijkst. Weet u niet zo goed wat voor soort kast het beste past in de ruimte van uw kamer? Maak dan gebruik van de chatservice op de website of neem contact met ons op per mail of telefoon. Met een paar vragen helpen we u de juiste keuze te maken. Zoals u van een speciaalzaak mag verwachten geven we u, indien gewenst, graag advies over de verschillende mogelijkheden.