kleine hangkast

Als u opzoek bent naar een kleine hangkast dan bent u opzoek naar een meubel waar u uw spullen handig en prettig kan hangen, zonder dat de kast veel plek inneemt. Als u een kleine kamer heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een smalle kast met een hoogte die tot aan het plafond reikt, voor optimale ruimte in de kast.

Gelukkig heeft Slaapkamerweb diverse type kasten in ons assortiment, waarbij u zelf veel keuze heeft in de afmetingen en uitstraling zodat u uw idelae kleine hangkast binnen no time gevonden en besteld heeft voor een scherpe prijs en goede service!

Uw hangkast gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd

Als u uw ideale kleine hangkast bij ons bevonden en besteld heeft dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De levertijd kunt u bij iedere kast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op een afspraak met u in te plannen voor de montage.

De montage en levering zijn bij ons gratis bij een besteding vanaf 400 euro, wij willen u immers een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de kast graag netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Aanbod hangkasten:


Uw ideale type hangkast

Wij hebben een ruime collectie hangkasten, waarbij u op de eerste plaats kunt kiezen diverse soorten. In onze collectie bevinden zich namelijk schuifdeurkastenzweefdeurkasten en draaideurkasten. Het is maar net wat u prettig vindt hoe uw kast te openen. Waarbij het wellicht goed is om te weten dat de draaideurkasten ruimte innemen met het openen en de schuif- en zweefdeurkasten in de kast blijven bij het openen en u dus ruimte overhoudt voor de hangkast. Hou er dan wel rekening mee dat wij de laatste twee type kasten u niet de alle kastvakken tegelijkertijd kunt overzien, omdat u de deuren over elkaar heen schuiven. Bij de draaideurkast, kan dit wel. 

De uitvoering van uw kleine hangkast

Onze kleine hangkasten zijn leverbaar vanaf een hoogte van 217 cm hoog tot een hoogte van maar liefst 239 cm. Ook in de breedte hebben wij tal van afmetingen tussen 91 cm tot wel 5 meter. Het is dus maar net wat u wil en wat de maximale afmeting van uw kast mag zijn. 

Al onze kleine hangkasten hebben tal van opties om deze geheel naar wens te laten uitvoeren. Natuurlijk is het handig als uw kleine hangkast qua afmeting past in de ruimte waar u deze wil plaatsen, maar ook dat deze past qua uitstraling. U kiest dan vaak voor één van de opties van uitvoering van de romp, de deuren en eventueel een sierlijst. Bij de deuren, heeft u ook de keuze om deze uit te laten voeren met een spiegel, maar ook glas ook hoogglans behoren wellicht tot de mogelijkheden! Het leuke is dat u zelf de combinatie kiest die u het mooist vindt.

Uw kleine hangkast met de juiste indeling en accessoires 

Een hangkast bestaat logischerwijs uit roedes waar u uw kleding aan kunt hangen, maar er zijn voor broeken ook handige pantalonhouders, waar u deze handig en netjes aan op kunt hangen. Heeft een graag een hoge hangkast, dan is een kledinglift heel effecient. Hierbij kunt u met een handige stok de roede gemakkelijk naar beneden/naar u toe halen. Wellicht is verlichting op, of in de kast ook een handig accessoire voor u. Kortom er zijn tal van handige en efficiënte opbergmogelijkheden of uw kleine hangkast naast de roede te combineren. 

Als u bij ons een kast naar wens gevonden heeft, kunt u op ‘kies indeling en bestel’ klikken om zo uw ideale indeling zelf kunt samenstellen met de gewenste accessoires. U weet vaak zelf het beste hoe u dit wil hebben en met deze handige tool, proberen wij dit voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Mocht u daarbij wat hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.    

Reviews:

Grote slaapkamerhangkast besteld en keurig ontvangen en gemonteerd door de correcte en vriendelijke monteurs. Complimenten voor het zeer snelle en nette afgeleverde werk.
Bedrijf zeer aan te bevelen.

Schellingerhout. uit Katwijk zh

Afgelopen jaar zijn we voor een tante in Hasselt (Belgie) op zoek gegaan naar een hangkast, superduur betaalde kasten in Belgie totdat we SLAAPKAMERWEB ontdekte. Een prachtige kast gevonden die voor 75 euro extra werd opgezet in Belgie, helaas was door de fabriek een aantal foutjes gemaakt en die zijn kosteloos gisteren herstelt door de mannen van SLAAPKAMERWEB, en ja ook de rit naar Hasselt. En dan niet te vergeten dat het 2.5 uur enkel reizen is over deze afstand. Als er een bedrijf in Nederland een warme douche verdient is het SLAAPKAMERWEB en haar fantastische medewerkers. Super, gewoon super........

L.Derey uit Valkenburg aan de geul
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken