houten hangkast
golf

Aanbod houten hangkasten: 

sort icon

Gratis levering en montage van uw houten hangkast

Zodra u uw imooie houten hangkast besteld houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De levertijd kunt u bij iedere kast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij de hangkast aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen) wij willen u immers een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de kast graag netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

De juiste maatvoering van uw houten hangkast

Sommige ruimtes kunnen een hangkast kwijt die in de breedte een heel eind komt. Onze kasten kennen een maximale breedte van maar liefst 5 meter en een minimale breedte van 91 cm, voor de ruimtes die minder ruimte hebben. Uiteraard zit er tussen deze uiterste maten ook nog heel veel tussen, zodat u een kast op maat kunt selecteren. 

Sommige ruimtes bieden juist mogelijkheden of beperkingen in de hoogte. Onze hangkasten zijn leverbaar vanaf een hoogte van 217 cm hoog tot een hoogte van maar liefst 239 cm. Soms heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoekelement zodat u uw ideale houten hangkast ook in een hoek kwijt kunt. Als uw maat er niet tussen zit of qua diepte niet matcht, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden.

Kies het juiste type hangkast

Omdat wij een ruime collectie houten hangkasten in ons assortiment hebben, met tal van opties qua functionaliteit en uitstraling, is het wellicht handig om naast de maat een ander startpunt te hebben. Onze collectie hangkasten bestaat namelijk uit schuifdeurkastenzweefdeurkasten en draaideurkasten. Elk type heeft natuurlijk zijn geheel eigen uitstraling, maar ook zijn eigen functionaliteit in het openen van de deuren. De draaideurkast bijvoorbeeld, daarvan draaien de deuren open in de ruimte, wat voor een kleinere ruimte wellicht minder handig kan zijn. Daar tegenover staat wel dat u bij de draaideurkast bij het openen van de deuren het hele kastvak kunt overzien. Bij de schuif- en zweefdeurkasten is dit niet het geval, maar daarbij schuiven de deuren net voor, of in de kast. Dit maakt dat u bij het openen van de deuren geen extra ruimte nodig heeft. Voor welk type kast kiest u?

Uw favoriete uitvoering van de houten hangkast 

Een houten hangkast hebben wij niet 1 type uitvoering, maar u heeft bij ons de keuze om te kiezen voor een eiken, walnoot of een effen kleur in de uitvoering, daarnaast zijn er opties met glas, of hoogglans, die u allen met elkaar kunt combineren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zand eiken ombouw met deuren in staallook, voor een industrieel uiterlijk. Ook kunt u bij de opties kiezen voor een romp in walnoot met bijvoorbeeld een spiegeldeur. Met een spiegeldeur brengt u licht in de ruimte en zorgt er tevens voor dat u elders in de ruimte geen andere spiegel nodig heeft. Bovendien zit de spiegel op de plek waar dit handig is, want als u toch i de buurt van de hangkast bent is het handig als u ook meteen kunt zien of het setje wat u heeft gekozen er ook goed uitziet. 

De (combinatie)opties voor de uitvoering zijn eindeloos en daarmee kiest u voor uw hangkast de uitvoering naar uw hart. U moet er per slot van rekening met plezier naar kunnen kijken. Het is wellicht goed om te weten dat onze kasten niet van massief hout zijn, dat maakt de deuren ook te zwaar, de samenstelling verschilt per kast, wil u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

De juiste indeling van uw houten hangkast

Een kledingkast die ruimte geeft om uw kleding op te hangen, geeft vaak een helder overzicht en door uw kleding te hangen blijft het kreukvrij en mooi. Heel handig dus! Let bij de keuze voor de indeling goed op de ruimte die uw kleding moet krijgen om te hangen, wil u bijvoorbeeld uw galajurk mooi languit kunnen hangen, dan moet hier de ruimte voor zijn. Bij jasjes of blouses, heeft u veelal minder lengte nodig, het verstandig hier vooraf over na te denken en daarbij willen wij u graag een handje helpen. 

U weet vaak zelf het beste wat u in uw kast kwijt wil, dus doen wij niet aan vaste indelingen, die kunt u zelf samenstellen en dat proberen wij u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Wel zijn onze hangkasten voor berust met een standaard inhoud, die vervolgens zelf kunt aanpassen en aanvullen. Dit doet doet u met onze ‘kastentool’ die u bij iedere hangkast kunt gebruiken door te klikken op ‘Kies indeling en bestel’. Hier ziet u tevens de kastvak verdeling van de maat van de houten hangkast die u gekozen heeft en kunt u door op een kastvak te klikken kiezen voor bijpassende accessoires. 

Kies zelf de juiste accessoires voor uw hangkast

Denkt u dat voor een hangkast u alleen de keuze heeft uit roedes? Dan heeft u dat verkeerd, er zijn tal van andere opbergmogelijkheden en accessoires waaruit u kunt kiezen. Verlichting en kastdeur remmen met sofclose behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Maar tot de hangmogelijkheden behoren ook handige pantalonhouders en voor hoge kasten zijn er kledingliften met roedes, zodat uw hangende kleding gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast kunt u een hangkast ook goed combineren met legplanken of inbouwladekasten en kastverdelers met legplanken. Het is maar net wat u handig vindt. 

Wil u graag hulp hebben bij het maken van deze indeling, of vragen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.