houten bedframe
golf

Productaanbod houten bedframes

sort icon

Houten bedframes in diverse stijlen

Bij Slaapkamerweb heeft u de keuze uit diverse soorten houten bed frames, van massief hout in beuken, eiken of wildeiken tot gefineerd spaanplaat, MDF of meubelplaat. Massief houten bedframes hebben vaak een stoer karakter en staan prachtig in een scandinavische woonstijl, maar gecombineerd met een metalen poot bijvoorbeeld, is dit een mooi item als u houdt van een industriële stijl in de slaapkamer. Als u meer van een klassieke of landelijke stijl bij u in de slaapkamer wil aanbrengen, dan is hout ook zeker iets voor u. 

Bij een houten bedframe kunt u zoals genoemd bij sommige bedden ook kiezen voor poten in een ander materiaal en dit geldt ook voor het hoofdbord, wat dacht u bijvoorbeeld van een houten bedframe met een gestoffeerd hoofdbord? In onze ruime collectie is veel mogelijk. Ook bestaat er een mogelijkheid bij sommige bedden om te kiezen voor bedlades, waarbij u extra opbergruimte creëert.  

Het houten bedframe in combinatie met bedbodem en matras

Iedereen vindt iets anders prettig als het om slapen gaat, bovendien heeft niet iedereen dezelfde ondersteuning nodig. Daarom kiest u bij ons zelf uw bedbodem en matras uit. Natuurlijk kunt ook uw eigen bedbodem en matras met de juiste afmeting voor een houten bed frame gebruiken. Zij kunnen dan ook goed gecombineerd worden met diverse type bodems en ook verstelbare lattenbodems zijn vaak geen probleem voor een houten bed frame. Besteld u naast het bed frame ook de bodem en matras bij ons dan krijgt u bij ons een leuke combinatiekorting! 

De juiste afmeting van uw houten bedframe

Omdat een houten bedframe vaak om de bodem heen zit, is deze altijd groter dan de afmeting van de bodem. Het is aan te raden daar rekening mee te houden als u een bedframe uitkiest. Zo weet u zeker dat u voldoende ruimte overhoud in de ruimte waar u het plaatst. Onze diverse collectie houten bedframes zijn er veelal in verschillende afmetingen. Bijvoorbeeld 1- persoons, twijfelaars en 2- persoons afmetingen zijn bij de meeste bedframes mogelijk. Daarnaast zijn deze bedframes beschikbaar met een lengte vanaf 190, waarbij 200 cm de standaard is en als u wat langer bent zijn 210 en 220 ook mogelijk! 

De juiste (comfort)hoogte van uw houten bedframe

De houten bedframes zijn voorzien van beddragers die vaak in hoogte te verstellen zijn. Zo kunt u zelf de hoogte van de bodem instellen en daarmee de instaphoogte van uw bed. Bij montage van uw bed zullen de monteurs dit bovendien afstellen naar uw wensen en voorkeur. Sommige houten bedframes zijn voorzien van een comforthoogte, zodat u nog makkelijker in- en uit bed kunt stappen. We spreken van een comforthoogte wanneer de zijkant 45 cm hoog is, bij sommige frames is dit nog hoger voor optimaal comfort.    

Accessoires voor uw bed

Wij hebben een aantal bedaccessoires en bijmeubelen in onze collectie die u voorzien van gemak en een opgeruimde slaapkamer. Heeft u bijvoorbeeld al bedacht waar u, uw glas water neerzet of wat u met verlichting doet in de slaapkamer. Een set nachtlampjes wat aan het hoofdbord gemonteerd kan worden, daar kunt u veel aan hebben. Er zijn tal van handige mogelijkheden die er tevens fraai uitzien en goed passen bij het bedframe wat u kiest. 

Houten bedframe online bestellen

Naast dat wij uw meubel thuisbezorgen, bezorgen wij onze klanten graag een meubel waar u een tijd mee vooruit kunt en daarom zorgen wij naast een mooie collectie er ook voor dat wij uw bedframe netjes monteren. Wij zorgen ervoor dat we alle verpakkingsmaterialen netjes meenemen en u hoeft zich geen zorgen te maken of het wel goed staat. Ideaal toch?

Kom langs in onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze houten bedframes met eigen ogen en van dichtbij te bekijken. Wij zullen u dan ook hartelijk ontvangen en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij hen terecht voor vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.