houten tweepersoonsbed
golf

Aanbod houten tweepersoonsbed

sort icon

Diverse stijlen tweepersoonsbedden

Een houten tweepersoonsbed sluit aan bij vele stijlen en brengt door het materiaal qua uitstraling ook vaak leven in de slaapkamer. Door de keuze uit diverse opties zoals bijvoorbeeld laden onder het bed kan dit bed ook erg praktisch uitpakken. Soms heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld metalen poten, voor een industrieel uiterlijk. En als u voor landelijk of klassiek gaat, is er keuze te over. Heeft een Scandinavische look uw voorkeur? Dan zijn er bijvoorbeeld ook mooie massief houten bedden. Ook zitten er in onze collectie houten tweepersoonsbedden ook bedden bij van gefineerd spaanplaat, MDF of meubelplaat. Kortom u heeft volop keuze. 

Het houten tweepersoonsbed combineren met bedbodem en matras

Als u zelf in het bezit bent van bodems en- of matrassen dan past dit in de meeste gevallen in een houten tweepersoonsbed. Let daarvoor goed op of het bed is uitgevoerd met lengte- of dwarsbalken. Voor de keuze voor een elektrisch verstelbare lattenbodem die past, is dit ook belangrijk, omdat de motor van deze bodems niet altijd passen. Als u er zeker van wil zijn dat u de juiste combinatie kiest, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies! En als u bij ons naast het houten tweepersoonsbed ook de matrassen en bodems meebesteld dan krijgt u een leuke combinatiekorting. Dit hoeft uiteraard niet, want als u zelf in het bezit bent van bodems en- of matrassen dan past dit in de meeste gevallen in een houten tweepersoonsbed. Dit geldt ook voor verstelbare bodems. 

De juiste afmeting van uw houten tweepersoonsbed

De juiste breedte van het houtentweepersoonsbed is belangrijk voor uzelf en voor de ruimte waar deze in komt te staan, het is namelijk prettig als u wat ruimte over houdt, zowel in en buiten het bed. Bedenk goed dat het houten tweepersoonsbed ook wat breder is dan de afmetingen van de bodems en matrassen die erin zitten. Dit staat vrijwel bij elk houten tweepersoonsbed expliciet genoemd. Mocht u twijfelen over de afmetingen van het tweepersoonsbed wat u wil bestellen, dan kunnen wij u altijd adviseren en wellicht wat meer informatie verschaffen. Neem hiervoor gerust contact op met onze verkoopmedewerkers.

Comfortabele hoogte van uw houten tweepersoonsbed

Als uw houten tweepersoonsbed gemonteerd wordt houden onze monteurs rekening met de hoogte van de beddragers waar uw bodem op zal komen te liggen. Deze zijn namelijk vaak in diverse hoogtes te verstellen en bepalen mede de totale instaphoogte. Als u uw bed comforthoogte wil, voor een prettige instap, dan begint dit met een hoogte van 45 cm van de zijkant van het houten tweepersoonsbed. Let hier goed op bij het uitzoeken van uw ideale houten tweepersoonsbed.   

Accessoires voor uw houten tweepersoonsbed

Er zijn tal van bedaccessoires voor uw houten tweepersoonsbed, zij maken het u graag wat makkelijker en zijn bijvoorbeeld leuke nachtlampjes, ook nog eens een fraaie toevoeging. Nachtkastjes en commodes geven een plek aan spullen die anders door de slaapkamer zouden zwerven. Dit geeft u en de uitstraling van de slaapkamer zelf rust! Het voorbeeld als u deze meebesteld met uw tweepersoonsbed in hout, deze vaak kosteloos gemonteerd worden en u iets kiest waarvan u weet dat het ook echt zal passen bij het bed wat u heeft uitgezocht.  

Kom langs in onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze collectie tweepersoonsbedden van hout te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zullen u dan ook hartelijk ontvangen en staan voor u klaar om eventuele  vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij hen terecht voor vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.