Tweepersoonsbed met laden

Een tweepersoonsbed beschikt onder het bed over meer dan een kubike meter aan ruimte. Ruimte die meestal onbenut wordt gelaten. Dat is jammer, want deze ruimte kan goed dienst doen als opbergruimte voor bijvoorbeeld beddengoed of kleding.

Waar het bij kinderbedden en eenpersoonsbedden vrij gebruikelijk is om deze uit te rusten met een lade, is een 2-persoonsbed met laden maar moeilijk te vinden. Slaapkamerweb is daarop een uitzondering. Wij kunnen enkele volwaardige tweepersoonsbedden leveren met opbergladen. 

Uw bed met lades gratis thuisbezorgd

Bij een totale besteding vanaf € 400,- wordt uw nieuwe 2-persoonsbed met lades gratis thuisbezorgd. U ontvangt bij Slaapkamerweb dus géén bouwpakket! Onze ervaren monteurs plaatsen uw tweepersoonsbed in de gewenste ruimte en nemen de verpakkingsmaterialen mee terug. Een kant en klaar bed zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen.

Productaanbod tweepersoonsbed met laden

Een tweepersoonsbed in de juiste maat

Slaapkamerweb levert tweepersoonsbedden, maar ook bedbodems, matrassen en beddengoed, in elke denkbare maat. U bent bij ons niet gebonden aan de standaard bedlengte van 200 centimeter, maar kunt ook kiezen voor een extra lang bed van 210 cm of 220 cm.

Het ideale bed is ca. 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u circa 1,90 m, kies dan voor een bed van 210 centimeter lang. Tweepersoonsbedden zijn leverbaar in de breedte 140 cm, 160 cm, 180 cm en zelfs 200 cm. Slaapkamerweb levert dus echt voor iedereen en voor elke slaapkamer de juiste maat!

» Lees meer over Bed met laden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken