Eenpersoonsbed met laden

Een eenpersoonsbed met laden is handig en maakt effectief gebruik van de beschikbare ruimte. Bedden met lade worden vaak gekozen voor bijvoorbeeld kinderkamers, tienerkamers, studentenkamers en logeerkamers. De ruimte onder het bed wordt dan gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed, beddengoed of kleding. 

Ook is het bij sommige eenpersoonsbedden mogelijk te kiezen voor een slaaplade. Een slaaplade is uitgerust met een bedbodem. Met een matras en beddengoed maakt u hiervan een logeerbed dat in een handomdraai gereed is om in te kunnen slapen. Ideaal voor kinderen die regelmatig logees ontvangen of om uw logeerkamer geschikt te maken voor zowel één als twee personen.

1-persoonsbed met lade gratis thuisbezorgd

Bij een totale besteding vanaf € 400,- is bezorging en montage bij Slaapkamerweb helemaal gratis. Uw nieuwe eenpersoonsbed met bedlade wordt door vakkundige monteurs (in dienst bij Slaapkamerweb) opgezet in de gewenste ruimte. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug. U ontvangt van ons dus geen bouwpakket, maar een kant en klaar bed!

Productaanbod eenpersoonsbed met laden

Welke bedlades kiest u?

Sommige bedden zijn standaard voorzien van één grote lade. In sommige gevallen kan het eenpersoonsbed worden uitgerust met een gewenst aantal lades. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor twee lades waarbij u één bedlade kunt gebruiken voor ondergoed of kleding, en de ander voor beddengoed.

» Lees meer over bed met laden