Tweepersoons bed 180x190 cm

Beschikt u over een korte slaapkamer en/of zijn zowel u als uw partner zelf niet zo lang? Dan zou een tweepersoonsbed van 180x190 cm een prima keuze kunnen zijn. Een bed van 180x190 cm kan u net wat extra loopruimte achter uw voeteneinde geven, wat erg prettig kan zijn als de ruimte in uw slaapkamer beperkt is.

Is een lengte van 190 cm geschikt voor u?

Wij adviseren doorgaans een bed dat ongeveer 20 centimeter langer is dan uzelf. Op die manier heeft u voldoende ruimte voor zowel uw hoofdkussen als uw benen. Een bed dat te kort is voor uw lichaamslengte is van negatieve invloed op uw slaapcomfort. Voor u een bed aanschaft met een lengte van 190 centimeter is het dus verstandig er zeker van te zijn dat deze lengte geschikt is voor uw lichaamslengte. Doorgaans adviseren wij een bed van 180x190 cm wanneer u en uw partner niet langer zijn dan circa 1,75 meter. Zijn jullie langer dan dat? Dan is een bed van 180x200 cm wellicht een betere keuze.

Productaanbod bed 180x190

Gratis bezorging en montage

Besteedt u voor tenminste €400,- in onze webshop? Dan is de bezorging en montage van uw nieuwe 2 persoonsbed volledig gratis. Niet alleen leveren wij het bed af bij u thuis, ook zetten we het op uw slaapkamer in elkaar en plaatsen we het op de juiste plek. Alle verpakkingsmaterialen nemen wij weer mee en voeren we op duurzame wijze af. Dat is dus niet alleen handig voor u, maar ook goed voor het milieu!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken