Bed 140x220 centimeter kopen

Een bed met de afmeting 140x200 kan zowel een twijfelaar als een klein tweepersoonsbed worden genoemd. De breedte maakt het bed geschikt om alleen van veel ruimte te genieten, maar ook om met twee personen in te slapen. Deze lengtemaat is ideaal voor lange Nederlanders. Het ideale bed is circa 20 centimeter langer dan uzelf, waardoor deze maat zelfs met een lichaamslengte van ca. 2,00 meter voldoende ruimte biedt. Vindt u een bed van 220 centimeter te lang? Bekijk dan ook de bedden van 140x200 en 140x210 centimeter.

Slaapkamerweb biedt de oplossing

Wij vinden het belangrijk om een goede service te leveren. Of u nu iets bestelt in onze webshop of u komt langs in onze speciaalzaak in Zutphen, de vakmensen van Slaapkamerweb voorzien u altijd van een gedegen advies. Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment bedden en bestel nu!

Productaanbod bed 140x220

Nieuwsgierig naar ons volledige assortiment?

Slaapkamerweb staat bekend om de ruime keuze in eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en twijfelaars. Wij bieden bedden en boxsprings voor iedereen en in elke denkbare maat. Naast bedden leveren we natuurlijk ook toebehoren als matrassen, bedbodems en dekbedden in elke denkbare maat. Ongeacht uw wensen of lichaamsbouw, u slaagt altijd in onze webshop!

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken