Bed 140x220 centimeter kopen

Een bed met de afmeting 140x200 kan zowel een twijfelaar als een klein tweepersoonsbed worden genoemd. De breedte maakt het bed geschikt om alleen van veel ruimte te genieten, maar ook om met twee personen in te slapen. De lengtemaat van dit bed is ideaal voor lange mensen. De ideale maat voor een bed is namelijk circa 20 centimeter langer dan uzelf. Een bed van 140x220 biedt dus voldoende ruimte voor iemand met een lichaamslengte van ca. 2,00 meter. Vindt u een bed van 220 centimeter te lang? Bekijk dan ook de bedden van 140x200 en 140x210 centimeter.

Een perfect bed voor lange mensen: Slaapkamerweb biedt de oplossing!

Een bed is persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Slaaphouding, lichaamsbouw en gewicht spelen een belangrijke rol in welk bed van 140x220 het beste is voor u. Bij Slaapkamerweb vindt u het perfecte bed, en kunt u rekenen op hulp van onze experts in het bepalen wat voor u het beste bed is. Naast de maat van het bed, 140x220, is het belangrijk om er een goede lattenbodem en matras op te leggen. Helemaal afgestemd op uw voorkeuren. Zo komt uw lichaam volledig tot rust en slaapt u het best. Aangezien we gemiddeld een derde deel van ons leven in bed doorbrengen is dit een belangrijke basis voor ons dagelijks functioneren! 

Productaanbod bed 140x220

Uw nieuwe bed 140x220 gratis bezorgd en gemonteerd!

Heeft u het perfecte bed van 140x220 gevonden? Bestel hem dan eenvoudig online. We nemen contact met u op zodra uw bestelling binnen is, we maken dan een afspraak voor het gratis bezorgen en monteren. Onze monteurs zorgen dat uw bed in de gewenste kamer wordt neergezet én nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. U hoeft alleen nog maar even zelf het bed op te maken!

Slaapkamerweb staat bekend om de ruime keuze in eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en twijfelaars. Voor uw bed van 140x220 cm heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment bedden en boxsprings. Naast bedden leveren we natuurlijk ook toebehoren als matrassen, bedbodems en dekbedden voor op uw bed van 140x200. Ongeacht uw wensen of lichaamsbouw, u slaagt altijd in onze webshop!