Bed 120x210 kopen bij Slaapkamerweb

Op zoek naar een heerlijk 120x210 bed waarin u breeduit kunt liggen als u alleen slaapt en waarin u gezellig met z'n tweeën kunt slapen? Een bed dat u ook kwijt kunt in kleinere slaapkamers? In het aanbod bedden van 120x210 van Slaapkamerweb vindt u vast precies wat u zoekt! Bij ons vindt u bedden in verschillende stijlen en gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een massief houten bed 120x210 gemaakt van eiken of beuken of een metalen bed. Wanneer u bij Slaapkamerweb bestelt, profiteert u bovendien van het volgende: 

  • Ruime keuze bedden, grote voorraad 
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis bezorging én montage*
  • Persoonlijke service, als vanouds! 

*Bij een bestelling boven €400

Bed 120x210

Productaanbod bed 120x210

Bed 120x210: twijfelaar bed

bed 120x210 slaapkamerweb

Een bed 120x210 is ook wel bekend als een twijfelaar bed. Dit betekent dat het bed wat betreft de breedte precies tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in zit. Wanneer het op de lengte aankomt, raden we altijd aan de eigen lichaamslengte te nemen als uitgangspunt. Een bed is lang genoeg wanneer deze zo'n 20 cm langer is dan het lichaam. Op die manier heeft u altijd voldoende ruimte om comfortabel te slapen! Toch een langer of een korter bed nodig? Bekijk dan eens of een bed 120x200 of bed 120x220 bij u past.

De perfecte matras voor uw bed 120x210

Een goede matras is uitermate belangrijk voor een prettige en gezonde nachtrust. Immers, een goede matras voorkomt rugklachten en zorgt voor de juiste slaaphouding. Slaapkamerweb biedt u een ruime keus aan matrassen voor iedere prijs. Of u nu op zoek bent naar een koudschuim matras, een latex matras of een met pocketvering, bij ons vindt het allemaal. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van een goed advies!

Uw bed wordt gratis thuisbezorgd

Uw bed wordt gratis thuisbezorgd en gemonteerd wanneer uw totale besteding tenminste € 400,- bedraagt. Dit betekent dat we uw bed 120x210 komen bezorgen én op de plek in elkaar zitten waar u dat wilt. Zo hoeft u uw bed alleen nog op te maken en kunt u meteen genieten van een heerlijke nachtrust! Onze medewerkers nemen telefonisch contact met u op voordat ze uw bed bezorgen. Dan weet u dat we komen op een moment dat het u schikt!