Bed 120x210

Wilt u ook voldoende bewegingsvrijheid hebben en heerlijk slapen in een bed van 120 x 210? Een bed van deze afmeting wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Een ideale afmeting voor mensen die alleen slapen en voldoende ruimte willen hebben voor een prettige nachtrust. Slaapkamerweb vindt u een uiteenlopend assortiment bedden, o.a. een houten bed, metalen bed en loombedden.

Comfortabele bedden bij Slaapkamerweb

Een bed met de afmeting 120 x 210 zit precies tussen een één-  en tweepersoonsbed in en is uitermate geschikt voor mensen boven de 1.90m. Heeft u een langer of korter bed nodig? We hebben ook een bed van 120x200 of bedden van 120x220. U vindt bij ons dus een twijfelaar die geschikt is voor elke lengte en slaapkamer afmetingen.

Uw bed wordt gratis thuisbezorgd

Uw bed wordt gratis thuisbezorgd en gemonteerd wanneer uw totale besteding tenminste € 400,- bedraagt. Daarbij plaatsen we uw nieuwe bed van 120x210 centimeter gelijk op de gewenste plek. Onze medewerkers nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Productaanbod bed 120x210

Vind bij ons ook de perfecte matras!

Een goede matras is uitermate belangrijk voor een prettige en gezonde nachtrust. Immers, een goede matras voorkomt rugklachten en zorgt voor de juiste slaaphouding. Slaapkamerweb biedt u een ruime keus aan matrassen voor iedere prijs. Of u nu op zoek bent naar een koudschuim matras, een latex matras of een met pocketvering, bij ons vindt het allemaal. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van een goed advies!

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken