metalen bedframe 160 x 200
golf

Aanbod metalen bedframes in 160x200 cm:

Bezorging en montage

Besteld u uw metalen bedframe van 160x200 bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze bedframes bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het ledikant daarmee netjes voor u af en nemen daarna alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het bedframe van uw keuze kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale bedframe te bekijken of uit te proberen.

De tweepersoons afmetingen van 160 x 200 cm

Een metalen bedframe van 160 x 200 cm is een hele gebruikelijke tweepersoons maat, die vaak goed in de slaapkamer past en waarbij u de ruimte heeft, maar elkaar ook gemakkelijk kunt vinden! Ook kan deze afmeting ook geschikt zijn voor u alleen en heeft u lekker de ruimte! Twijfelt u over de lengtemaat? Ondanks dat 200 cm een gangbare lengte is, verschuift dit toch steeds meer naar langere lengtematen omdat we over het algemeen langer worden. U heeft vaak ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lengte van 210 cm of 220 cm. Het is bij deze keuze verstandig om 15 cm tot 20 cm bovenop uw lengte rekenen voor een ideaal slaapcomfort. Ook kunt u kiezen voor een lengte van 190 cm, ideaal als u weinig ruimte heeft, maar als u wat langer bent is deze afmeting niet aan te bevelen, daar zijn we ook heel eerlijk in!

Het metalen bedframe in 160x200 combineren met bedbodems en matras(sen)

Wist u dat wij u een combinatie korting geven als u ook de bodems en eventueel de matras(sen) bij ons besteld? Als u het bedframe en eventueel de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! Dit geldt overigens ook voor verstelbare bodem(s)! 

Een metalen bedframe van 160x200 cm is altijd breder en langer dan deze afmeting u vindt de exacte afmeting met eventueel hoofdbord en/of voetbord, bij de omschrijving van het bed. De afmetingen van de bodems en matras(sen) moeten wel afgestemd zijn op de maat. Zo heeft u bij deze maat 2 bodems nodig van 80x200 cm en ook matrassen in deze maat, of één matras in 160 x 200 cm. De reden dat u 2 bodems moet kiezen maakt het bed extra stevig en past doorgaans altijd door een deur, want handig is bij montage!

Waarom onze metalen bedframes van 160x200 cm niet zijn voorzien met bodem en matrassen, is omdat wij deze keuze graag aan u overlaten, omdat iedereen hierbij andere wensen heeft. Wel helpen wij u graag, als u onzeker bent over deze keuze!

Wil u uw huidige bodem en/of matrassen in het metalen bedframe gebruiken? Let dan goed op of deze goed op elkaar aansluiten, veelal is dit wel het geval. Wij vermelden altijd zo volledig mogelijk hoe het ledikant in elkaar zit, zodat u met deze gegevens rekening kunt houden! Is het ledikant bijvoorbeeld uitgevoerd met lengte- of dwarsbalken? Bij een elektrisch verstelbare lattenbodem moet de motor, die veelal onder de bodem zit, de ruimte hebben en niet te zwaar zijn. 

Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, of wil u meer duidelijkheid of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Accessoires voor uw metalen bedframe van 160 x 200 cm

Hoe leuk is het als u naast uw metalen bed, ook een bijpassend nachtkastje heeft staan, of met juist een ander design of materiaal wat u mooi vindt? Zowel in praktisch opzicht als qua uitstraling kan dit een goede verrijking zijn. Bekijk bijvoorbeeld onze Nachtkastjes of commodes voor de mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog tal van andere bedaccessoires voor uw metalen ledikant, die prachtig bij uw bedframe aansluiten en u verschillende mogelijkheden biedt. Als u deze meebesteld met uw metalen bedframe, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw metalen bedframe in 160 x 200

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw metalen bedframe van 160 x 200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.