ijzeren bed
golf

Aanbod ijzeren bedden:

sort icon

Maten ijzeren bedden

Op zoek naar een groot ijzeren bed? Onze ijzeren bedden kunnen besteld worden in kingsize maten tot maar liefst 200 cm breed en 220 cm lang. De kleinste optie voor een 2-persoons ijzeren bed is 140 cm breed en 190 cm lang. Hiertussen in zitten tal van afmetingen waaruit u kunt kiezen, ook hebben wij een ruim assortiment 1-persoons en twijfelaars maten. U kunt zelf de geschikte inhoud, als matras(sen) en bodem(s) kiezen, zodat u altijd het gewenste slaapcomfort heeft. Deze zijn dan ook niet inbegrepen bij het bed en heeft u daarbij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook uw huidige matras of bodem(s) te gebruiken.

Het ijzeren bed combineren met bedbodems en matras(sen)

Omdat wij al meer dan 35 jaar ervaring hebben als slaapkamer specialist, weten wij hoe belangrijk en ook verschillend de voorkeuren van mensen zijn voor een ideaal slaapcomfort. Per slot van rekening zijn we allemaal anders, alleen al qua lichaamsbouw en willen we u niet opzadelen met matrassen en bedbodems die voor u eigenlijk helemaal niet geschikt zullen zijn. 

Wellicht heeft u zelf nog bodems of matrassen die u graag in uw nieuwe ijzeren bed zou willen gebruiken, let dan even goed op of deze nog in goede staat zijn en dat deze corresponderen met de afmetingen van het ijzeren bed van uw voorkeur. Ook is het van belang dat de bodems goed zullen passen, vooral met elektrisch verstelbare bodems is het van belang dat de motor van deze bodem de ruimte heeft bij het frame van het ijzeren bed. De informatie hiervan verschilt vaak per bed en staat dan ook duidelijk omschreven bij de informatie van ieder ijzeren bed.

Het zou zonde zijn als de maat van uw favoriete ijzeren bed over een aantal jaar toch te groot of te klein zou zijn, het is daarom verstandig om van tevoren al goed na te denken over welke afmeting u gaat kiezen! Ons assortiment is van hoge kwaliteit en kan dus lang meegaan, wat erg prettig is en dan vooral als u ook de juiste afmeting kiest. Wij komen u daarnaast graag wat tegemoet als ook de bodems bij ons besteld, wij bieden u dan een mooie korting aan, die nog hoger wordt als u ook de matrassen bij ons besteld!

Het is ook goed om te weten dat de afmetingen waarvoor u kiest, niet de exacte afmeting van het bed heeft, maar in de werkelijkheid altijd groter is. De afmeting zoals aangegeven correspondeert met de afmeting van de matras(sen) en bodem(s). Het ijzeren bed heeft een omranding en sommigen hebben een hoofdbord en/of voetbord. Deze exacte afmetingen vermelden wij altijd in de productomschrijving, zodat u precies weet hoe groot het bed daadwerkelijk is. Als u het ijzeren bed en de bodem(s) of matras(sen) toevoegt aan het winkelmandje, ziet u vanzelf wat dit met de totaalprijs doet! 

Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, u zult passen qua slaapcomfort, of wil u meer duidelijkheid of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Accessoires voor uw ijzeren bed

Naast een ijzeren bed, is het natuurlijk ook erg leuk en handig om een nachtkastje ernaast te hebben staan. Waar laat u anders uw glas water, telefoon, of andere zaken die u toch graag snel bij de hand wil hebben? Deze zijn vaak ook in een bijpassend design en materiaal te vinden als het bed. Bekijk bijvoorbeeld onze Nachtkastjes of commodes voor de mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog tal van andere bedaccessoires voor uw ijzeren bed, die uw slaapkamer kunnen verrijken en u verschillende mogelijkheden biedt. Als u accessoires meebesteld met uw ijzeren bed, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Bezorging en montage

U bent verzekerd van een goede service, als u uw ijzeren bed bij ons besteld. Wij stellen de klant centraal en naast de vele mogelijkheden aan opties en het zorgvuldige klantcontact, worden onze bedden bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Komt u uit op een bedrag wat lager is dan 400 euro, dan rekenen wij slechts 35 euro voor de bezorging en montage. Onze vakkundige monteurs stellen het ledikant netjes voor u af en nemen daarna alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het ijzeren bed van uw keuze kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om het ijzeren bed van uw voorkeur te bekijken of uit te proberen.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw ijzeren bed

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ijzeren bed, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.